2024.04.18, Csütörtök
Lesz-e ellenzékváltás Bács-Kiskunban?

Lesz-e ellenzékváltás Bács-Kiskunban?

2018.04.09. 21:07

Miután a korábbi ígéreteknek megfelelően, szinte még a választás éjszakáján lemondott az MSZP, a Jobbik és a Momentum országos elnöke, és az LMP alelnöke egy kicsit, nem tisztázott, hogy a Bács-Kiskun megyei pártelnökökkel mi lesz?

Hirdetés

A Jobbik a sötét ló Bács-Kiskunban

A megyében a leggusztustalanabb kampányt folytató, a kiskunhalasi körzetben a Jobbik színeiben induló Farkas Gergely tetteiért Suhajda Krisztián megyei elnök felel. Persze az aljas fórumoknak hétfő reggelre netes „nagytakarítás” lett a következménye. 

Tehát a kiskőrösi, teljes mértékben orosz exportra (!) bort szállító Boranal Kft. egyik örökösének Suhajda Krisztiánnak, bizony szembe kell néznie, hogy vagy ő teszi ki a keceli Farkas Gergelyt a pártjából, vagy pedig vele együtt teszi nemkívánatossá a Jobbikot a kampányban Farkas Gergely vezetésével elkövetett aljasságokért sok ezer ember népharagja.

A határozottan erőt sugárzó kampányfotója Suhajdának Popey-t idézi. így vélhetően lesz ereje eltakartítani a Jobbik Bács-Kiskun megyei Farkasát

 

A lúzer MSZP Munkáspárti hangulatban

AZ MSZP tagsága ott tart, mint 20 éve a Munkáspárté. A MUNKÁSPÁRT-ban fogalmazódott meg sok-sok partizán 70 feletti küzdőkedve a kilencvenes évek végén. Ma az MSZP lett az országos nyugdíjjas klub - az MSZP-re szavazó nyugdíjjasok nélkül!

És igen, lassan eljön az ideje, hogy az építési vállalkozóból aktív helyi politikussá váló Király József, aki az utóbbi 12 évben, sem parlamenti, sem polgármesteri, de mégy egy helyi képviselői helyet sem tudott elnyerni, szóval lassan ideje lenne hogy végig gondolja, hogy ő civil, vagy politikus. Mert a közösségért tevő civilként elismerésre méltó a munkássága. Politikailag ciki. Hiszen az MSZP drámaian rosszul szerepel a megyében az utóbbi 28 (!) évben, ennyi tanulság, ahogy mondani szokták, még gombócból is sok.

Az ellenzéki párt szerepét sem tudják betölteni, hiszen nem tudnak egyetlen érdemi ügyet felsorolni, amiben sikert értek volna el. A legutóbbi kecskeméti közvilágítási ügyben sem tudtak semmit elérni, csak azt, hogy ország-világ előtt lejáratták a városházát, csakúgy, mint a KSE sportbotrány ügye is lassan 10 éve húzódik. Elég kínos magyarázat már évtizedek óta, hogy mindig más a hibás.

Forrás: Király József Facebook

Királynak talán le kellene mondani és átadnia a helyét mondjuk a félegyházi Horváth Tamásnak. Ugyan ő sem nyert, sőt Lezsákkal (60%+) szemben, mintegy 12 % szavazatot tudott megszerezni, de miután az utóbbi hetekben, állítólag a politikai szerepvállalása miatt a Vodafone felmondta vele a kereskedelmi kapcsolatot, így jó sok ideje lesz, hogy újra szervezze a megyei baloldalt – akár Karácsonyra!

 

A futottak még...

LoMPosék

Ha Vágó Gábor politikus, akkor az LMP egy párt. Szeles, de párt. Az ország Bernikéje évek óta borzolja a kedélyeket, mint valami Orleansi szűz, Hadházy sunyi Ákossal egyetemben, csak azt nem értik meg szegények, hogy a politika az nem a pénzszerzés, hanem a hatalom művészete! Ok, hogy azt feltételezik a Fideszről, hogy a pénzszerzés művészete, de megyei MSZP-hez hasonlóan az elmúlt 10 évben ők sem tudnak semmit felmutatni a feltételezéseiken túl. Az, hogy valakinek lefekszik az LMP, az pedig nem politika, hanem prostitúció – mert ugyebár azt a sok-sok plakátot valamiből, ugye, szóval kellett fizetni...

Hadházy Ákos egy kicsit lemond, a háttérben Vágó mintha még állna - Fotó. napi.hu

Mára egy kiöregedett liberális "fiatalpárt" lett az LMP, ahol se cél, se eszköz, se tagság nincs.

 

Momentum!

Soros György végtére is újra megalapította a KISZ-t.

Forrás: Index.hu

A földekeregség legújabb Napóleonjának a zombiserege nem ismer tréfát. Sajnos az új KISZ vezetői hülyék. Nem, nem a lexikális tudásukat illetően, úgy nagyon is okosak. Úgy általában hülyék. Ugyanis, ha bárki belegondol a KISZ-momentum nem valamiért, hanem valami ellen küzd. Egy rendes „hülyepárt” a világbékéért küzd, nem, ők az ellen, hogy ne legyen Olimpia. Viszont FIGYELEM! A Momentum mindent megtesz, hogy azt sugallja az egész 20-as generációnak, hogy Magyarország egy élhetetlen hely, ahol egy kezdő óvónő csak 160 ezret keres és ezért innen el kell menni!

Azt nem mondja egy milliomos MOMENTUMOS vezető sem, hogy ja, hogy a felnőtt élet az nem azzal kezdődik, hogy a felnőttektől megkapjuk a BMW kulcsot a menő kéglivel egyetemben egy feltöltött bankszámlával és valami jólfizető látványmelóval spékelve, hanem lentről kezdődő szorgos közdelemmel... ahol izzadni kell, meg küzdeni és szívni és szenvedni – mert ezek azok a megtapasztalások, amik felnőtté tesznek egy embert, aki később felelős szülő és a munkájában akár jó vezető lehet...

Tehát az aktuális hülyepárt a MOMENTUM, aki viszont felütötte a fejét Bács-Kiskunban is, de miután nem sikerült a forradalmat kirobbantani a barikádokon, így a jövő ellenzéki politizálóainak el kell gondolkodniuk, hogy van-e értelme egy politikailag sikertelen, ám rendkívül lehangoló, egyben sok-sok numerával kecsegtető szervezetben maradni! ...Soros Györgynek, utólag mindíg büdös pénzén...

Oltyán József

Ajánló