2024.04.24, Szerda
14/13 – a Csongrád-Békés-Bács-Kiskun hozta a Fidesz-KDNP kötelezőt
Választás

14/13 – a Csongrád-Békés-Bács-Kiskun hozta a Fidesz-KDNP kötelezőt

Bácsmegye

2018.04.09. 01:43

A 2018-as parlamenti választási kampánynak talán a legnagyobb tanulsága, hogy a Facebook fórumokon zajló szájkarate nem kampány! Az éjszaka számos ellenzéki lemondott, ja, Szél Bernadett és Gyurcsány még nem...

Hirdetés

A hosszúra elnyúlt parlamenti képviselői választás eredményhirdetését követően Orbán Viktor rövid beszédében bejelentette, hogy „Győztünk!” Lemondott továbbá Vona Gábor a Jobbik elnöke, az egész MSZP vezetősége, az LMP vezetősége, a Momentum pedig hazudott, amikor azt ígérte, hogy az egész vezetőség lemond, ha nem kerülnek be a parlamentbe, így most a "cselekvés köreiben" dühösek, de talán nem is érdekel senkit az a szervezet, akinek az egyetlen sikere, hogy megakadályozta azt, hogy Magyarországon Olimpia legyen.

 

Elképesztően sok tahóság elhangzott még vasárnap este is a különböző pártvezetők részéről. Az ellenzéki vezetők még utolsó lépéseikkel is még melyebbre ásták a Budapest – vidék különbséget. Számos vezető azt sugallta beszédében, hogy a vidékiek buták a Budapestiek pedig az értelmiségiek, ezért nyert vidéken a Fidesz és a fővárosban csak kevesebbet. Szánalmas kis leszólása ez az egész vidéknek, de talán ez is magyarázza, hogy miért nem szereztek 1-2 egyéni körzetnél többet a törpe fővárosi pártok vidéken. Persze határozottan ökölbe szorul azért ettől az aljasságtól minden jóérzésű ember keze... így ezek a főként liberális pártok jó időre el is ásták magukat a vidéki lakosság előtt.

 

Szűkebb pátriárkánk: Bács-Kiskun megye

 

Elképesztő pofon ez a választási eredmény számos hihetetlenül elbizakodott képviselőjelölt számára.

 

  • Ezek között első helyet foglalja el az a neveletlen keceli Jobbikos Farkas Gergely, aki hónapok óta hagyta, hogy a közösségi oldalain elvtelenül szidják a rajongói Bányai Gábort.  Sőt Farkas Gergely, aki a kampány végére az elbizakodottságnak arra a szintjére jutott, hogy a Bácsmegyét kezdte el úgy szidni, hogy soha egyetlen hírünkben meg sem említettük.

 

  • Kecskeméten a Király József és a Jobbikos Radics Tivadar reklámozója, Kecskemét 2014-es bukott és vélhetően a 2019-es önjelölt polgármestere Hugyecz Zoltán, és rajongótábora, akinek volt képe az újkori Kecskemét Lestár Péterét, azaz Zombor Gábort fizetett hirdetésekben támadni. (Itt kell megemlíteni, hogy a legutóbb a kecskeméti városházán erőszakoskodó LMP-s Hadházy Ákos nem jutott be a parlementbe ezért le is mondott az alelnökségéről. Sírás következik...)

 

  • Na jó, azt mindenki tudta, hogy Vágó Gábor sosem volt a mosogatóban a legélesebb kés, de Hugyecz Zoltánon keresztül közvetetten és a személyesen a Facebook-on közzétett videóiban ő is aljas és aljasabb módon kezdték ki Salacz Lászlót. A Bács-Kiskun megyei 1-es körzet Fidesz-es jelöltjének, Salacz Lászlónak a lehengerlő egyéni győzelme mindennél többet mond az aljassággal szemben. Miután Vágó Gábor tényleg nem egy szellemi vagy gazdasági nagyágyú, ezért a jövőben vélhetően a Bösztörpuszta rejtelmei című műben gondolkodik...

 

  • Font Sándor és a kalocsai álpolgáremster baloldali Angeli Gabriella csörtéje lezárult. Értelemszerűen Font Sándornak a szokásos dörgedelmes mértékű győzelmével. Ezzel végre talán Kalocsa is elindulhat a fejlődés irányába!

 

  • A bajai Zsigó Róbert pedig hozta a kötelezőt, hiszen Bányai Gáborral ők végzik Bács-Kiskunban a legkeményebb munkát, hiszen a délszláv háború óta hihetetlen nehézségek árán, de lassan fejlődő bácskai térségért személyesen felelnek!

 

  • Lezsák Sándor pedig a maga stabil 60 %-ék feletti eredményével a megye legnagyobb mértékben megválasztott képviselője lett, immár sokadszor!

 

Végtére is megnyugtató eredménnyel zárult a 2018-as parlamenti képviselői választás. A Dél-Alföld 14 választási körzetéből 13-ban a Fidesz jelöltjét választotta meg a szavazók többsége. Így holnaptól várhatóan visszatér a nyugalom az országba, stabil marad a forint, a kormánynak biztos a többsége, talán még 2/3-os többsége is lesz, így semmi sem akadályozza meg, hogy az ország érdekében dolgozzon tovább.

 

Ja, és Magyarország így nem lesz egy migránsország sem!!!

Oltyán József

főszerkesztő

Ajánló