2024.03.28, Csütörtök

2017. június 6-án kimagasló pedagógiai tevékenységéért miniszteri elismerésben részesült Szatmári István a Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola húsipari szakoktató tanára.

Hirdetés

A Tessedik Sámuel-díjat dr. Fazekas Sándor földművelésügyi minisztertől vehette át a minisztérium Darányi Ignác termében.

Szatmári István  tanulmányait 1968-ban kezdte jelenlegi munkahelyén a Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskolában. Az érettségit is munka mellett tette le, majd a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Műszaki Szakoktatói Karán szerezte meg diplomáját. Mint ahogy azt az infokiskunfelegyhaza.hu-nak elmondta, 1981-ben kezdett el tanítani a félegyházi mezőgazdasági iskolában, ahol idén szeptemberben a 37. tanévet kezdi meg műszaki szakoktatóként.

Folytatás: http://www.infokiskunfelegyhaza.hu/hirek/olvas/miniszteri-elismeresben-reszesult-szatmari-istvan-husipari-szakoktato-2017-06-21-143230

 

Forrás: infokiskunfelegyhaza.hu

KiskunfélegyházaFöldművelésügyi MinisztériumBugachúsiparelismerésKiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és KollégiumTessedik Sámuel-díj