2024.04.20, Szombat
A keceli Jobbikos letörölte a Bányai Gábort sértegető nyilatkozatát a Facebookon

A keceli Jobbikos letörölte a Bányai Gábort sértegető nyilatkozatát a Facebookon

Bácsmegye

2018.04.07. 06:35

Azt, hogy Farkas Gergely a Jobbik keceli képviselője egy sunyi ember semmi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy lapunk tegnap este megjelent cikkét követően ma reggelre eltávolította a közszereplői Facebook oldaláról azt a nyilatkozatot, ahol Bányai Gábor térségi parlamenti képviselőt és lapunkat és a kecelieket és... sértegeti.

Hirdetés

Farkas Gergely egy nappal a választás előtt láthatóan megbánta, hogy hetek-hónapok óta Bányai Gábort aljas módon személyében támadja és közszereplői oldalán a bácskaiakhoz rendkívül méltatlan módon, hagyja, hogy a rajongói posztjaikban sértegessék Bányait. Ez szűrhető le abból, hogy a péntek délután 15:37-kor tett nyilatkozatát, amiben lehordta a megyei kormányhivatalt, a kecelieket, Bányai Gábort és lapunkat, mert nem kapott meghívót a keceli kormányablak átadásra.

Farkas Gergely ráadásul nem mondott igazat, amikor azt írta, hogy  "Ez nem egy előre meghirdetett, nyilvános esemény volt" - hiszen 2018. március 26-án a soltvadkerti hivatal átadásán Kerényi János a beszédében is felhívta a figyelmet, hogy a keceli hivatal átadása 4-én lesz. Erről lapunk mellett a térségi sajtó is képes és szöveges beszámlót is közölt. Tehát Farkasnak halvány lila fogalma sincs, hogy mi zajlik a térségben, és nem is foglalkozik semmivel, hiszen a szülővárosának a főterén, hónapok óta tartó hivatal építése is elkerülte a figyelmét...

Arra nem lehet mit mondani, hogy a Jobbikos jelölt miután végre őszintén kifakadt és szinte gyerekes módon magát sajnáltatta, miután lapunk péntek esti cikke megjelent, ma reggelre a nyilatkozatát törölte. A jelölt úr annyira buta, hogy elfelejthette, hogy az internet nem felejt, így itt van a mára törölt nyilatkozat, miután lapunk jogászai jogi lépések megtételét is kilátásba helyezték, hiszen első olvasatra rágalmazás történt. Márpedig egy jogállamban még egy butus Jobbikos képviselőnek sem lehet ilyet!

Tehát Farkas Gergely aljas módon sértegetett, majd amikor ezt szóvá tettük behúzta fülét- Farkát és törölni kívánta az addigra sok ezer emberhez eljutó nyilatkozatát. Aki erre az aljasságra képes, tessék elhinni, másra is!

A törölt nyilatkozat:

 

 

Farkas Gergely

április 5., 15:37 · 

Így működik a fideszes lejáratás - Direkt nem hívtak meg a kormányablak átadására, majd lejárató cikket írtak, hogy nem jelentem meg ott

Alapvetően nem foglalkoznék egy senki által nem olvasott fideszes oldal lejártó cikkével, mert semmi jelentősége, önmagában szánalmas, amit írnak. Azért teszem mégis, mert ez egy újabb jól dokumentálható módszer a Fidesztől, miként is működnek ők, ha arról van szó, hogy rossz színben kell feltüntetni valakit.

Történt, hogy szülővárosomban, Kecelen tegnap átadták a Kormányablakot. Ez nem egy előre meghirdetett, nyilvános esemény volt, jómagam pedig egész nap kampányoltam Kiskunhalason, Tázláron, Jánoshalmán, így erről én is csak este értesültem a hírekből. Sajnáltam is, hogy nem tudtam az átadásról, hiszen elmentem volna, mert nekem is szívügyem volt mindig is, hogy Kecelen is lehessen intézni hivatalos ügyeket és harcoltam is ezért (erről majd lejjebb). De túltettem magam rajta. Mindaddig, amíg ma reggel meg nem jelent az alapvetően lejáratásra szakosodott fideszes bacsmegye.hu oldalon egy gusztustalan cikk ezzel a címmel: "Nem jelentek meg ellenzéki politikusok a keceli új Kormányablak avatón", amely hosszan pocskondiázza az ellenzéket és magasztalja a kormányt valamint Bányai Gábort.

A cikket elolvasva gyorsan kiderül, hogy az író az a típusú bértollnok, aki jó fizetésért bármit és annak az ellenkezőjét is leírja. Olyan dologgal, mint a lelkiismeret vagy a tükörbe nézés, nem fárasztja magát, mert ha így tenne, akkor utánaérdeklődött volna, hogy például én miért nem voltam ott és nem csak megírta volna ezt a cikket fideszes megrendelésre. Nagyon egyszerű az oka, hogy miért nem voltam ott: ez egy meghívásos rendezvény volt, ahova a meghívottak mehettek el, és a Kormányhivatal, aki szervezte, nem hívott meg. Így nem is tudtam az eseményről. Hogy mennyire kisstílű részükről ez a dolog, hogy meg se hívnak egy keceli országgyűlési képviselőt, az szerintem önmagáért beszél, sok kommentárt nem kíván.

De néhány szó a kormányablakról: Annak idején 2015-ben, amikor a keceli okmányiroda bezárása felmerült, akkor a most az átadásnál páváskodó Bányai Gábor semmit nem tett, jómagam voltam az, aki több kérdésben is jeleztem ennek elfogadhatatlanságát Lázár János illetékes miniszternek. Így aztán az okmányiroda nem zárt be, később pedig Kecel lehetőséget kapott arra, hogy saját forrásból (tehát nem állami támogatásból!) egy kormányablakot nyisson és ennek az átadása történt meg most. Jól látható tehát, hogy nem egy olyan átadásról volt szó, aminek előzményeihez semmi közöm. Mégse hívtak meg, hogy aztán rossz színben tudjanak feltüntetni, hogy nem mentem el az átadásra. Összességében továbbra is azt mondom, hogy nem egy jelentős dolog ez, mégis jól mutatja a Fidesz gerinctelenségét, azt, amit nap mint nap az országban nagyban is láthatunk. Április 8-án ennek vethetünk véget, segítsen Ön is!

Az ominózus cikk:
http://bacsmegye.hu/…/nem-jelentek-meg-ellenzeki-politikuso…

2018.04.07. 08:13 - FARKAS VISSZATETTE A REGGEL MÁR ELÉRHETETLEN NYILATKOZATÁT...KEMÉNY A KAMPÁNY! NEM KÖVETJÜK TOVÁBB KÖRSZAKÁLL FACEBOOK-OS SZÓRAKOZÁSÁT!

 

Oltyán József

főszerkesztő