2024.03.28, Csütörtök

Csütörtöktől látogatási tilalom lesz a halasi kórházban

halasmedia.hu

2018.02.21. 19:00

Február 22-től látogatási tilalmat rendeltek el a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházban. Dr. Lengyel János orvosigazgató tájékoztatása szerint a korlátozás visszavonásig érvényes.

Hirdetés

Az influenza és influenzaszerű megbetegedések száma miatt a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház vezetése az egész intézményre kiterjedően február 22-től látogatási tilalmat rendel el.

A döntésről tájékoztatták a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szervét is. Dr. Lengyel János orvosigazgató a Halasmédia érdeklődésére elmondta,  súlyos állapotú beteget az osztályvezető főorvos írásos engedélyével egy hozzátartozó látogathatja, aki a kórlapon aláírásával igazolja, hogy influenzára vagy influenzaszerű megbetegedésre utaló tünete nincs.

Az úgynevezett apás szülések esetében csak olyan édesapa tartózkodhat a szülőszobán, aki igazolást hoz arról, hogy felvette a védőoltást és e mellett a kórlapon aláírásával igazolja, hogy nincsenek betegségre utaló tünetei. A bejegyzést a szülést vezető orvosnak is el kell látnia aláírásával és meg kell győződnie az apa állapotáról.

A korlátozás visszavonásig érvényes.

KiskunhalasKiskunhalasinfluenzalátogatási tilalomKiskunhalasi Semmelweis Kórházvédőoltásszülőszoba