2024.04.19, Péntek

Mozgássérült fiúnak adja nyereményét a kiskunhalasi vloggerlány

Halasmédia

2017.11.06. 11:13

A kiskunhalasi Tősmagi Klaudia az utóbbi időszakban egyre több online rajongót szerez magának internetes videóival. A gimnazistalány néhány napja közönségdíjat kapott egy rangos versenyen, melyet a Tudatos Életreform Akadémia hirdetett meg. Az ezzel járó pénzdíjat nem tartja meg, felajánlotta egy rászoruló halasi családnak.

Hirdetés

 

Klaudia egy nehéz körülmények között élő halasi mozgáskorlátozott fiúról, Edvinről készített párperces kisfilmet. Az alkotás elnyerte a szakmai zsűri és a netes közönség tetszését, így a diáklány 75.000 forintot és egy tabletet vehetett át a verseny díjkiosztóján.

Már akkor nagyon örültem, amikor az ország legjobb tíz alkotása közé beválogatták a videómat, a nyeremény pedig csak hab a tortán. Szuper élmény volt a díjátadó, főleg, hogy a zsűri mindenkit egyesével értékelt, így minden kisfilmről beszélt. Csodálatos érzés volt ott lenni a többi vlogger társaságában, új barátokat is megismertem. Amikor elküldtem a pályázatunkat, már akkor tudtam, ha esetleg nyernénk, akkor a pénzt biztosan Edvinéknek adnám. A 75.000 forintot így természetesen ő és családja kapja meg – árulta el a részleteket a díjazott alkotó.

 

 

KiskunhalasKiskunhalasTudatos Életreform AkadémiaTősmagi Klaudiavloggerlány