2024.03.28, Csütörtök

Vőfélyek és lakodalmas zenekarok találkozója Kiskunhalason

turizmus.com

2017.01.13. 08:09

Ötödik alkalommal rendezik meg az egész Alföldön népszerű vőfély és lakodalmas találkozót a halasi csipke városában, amely egyfajta vidéki változata az esküvői előkészületeknek.

Hirdetés

Az egész környékről nagy tömegeket vonz a januári turisztikai holtszezon idején ez a rendezvény. Minden évben más zenekarok szórakoztatják a mulatni vágyókat. Messze földről érkeznek a mulatságra, idén több mint félezer vendéget várnak. 21-én este 3 zenekar és 15 vőfély mutatja be tudását, miközben népszerű előadók szórakoztatják a közönséget.

 

Másnap, 22-én az Esküvő kiállításra kerül sor: afféle környékbeli nyitánynak tekinthető a január 19-i rendezvény, amelyen 30 kiállító vesz részt. Többször rendeznek menyasszonyi ruhabemutatót, és neves ceremóniamesterek jönnek el Kiskunhalasra, hogy a házasulni vágyók választhassanak kínálatukból.

 

Lesz gigatorta is, a résztvevő látogatók fogalmat alkothatnak a legújabb cukrászati rendekről is, a menyasszonyi ruhadivaton túl. Az esküvői kellékek szinte minden műfajának gyártói, forgalmazói és szolgáltatók is képviseltetik magukat a kiállításon.

KiskunhalasKiskunhalasvőfélylakodalmas zenekartalálkozólakodalom