2024.03.28, Csütörtök
Megnyílt az uszoda a félegyházi sportolók előtt
kiskunfelegyhaza.hu

Megnyílt az uszoda a félegyházi sportolók előtt

kiskunfelegyhaza.hu

2021.01.22. 08:59

Január 18-ától ismét használhatják a Félegyházi Termál Parkfürdő benti nagymedencéjét a félegyházi egyesületek igazolt sportolói, úszói. Az egyeztetéseket követően a Jogging Plus Sportegyesület, a kiskunfélegyházi 3K Sportegyesület, a Kiskun Vízi és Szabadidő Egyesület tagjai és a vízilabdázók vehették birtokba a nagymedencét. A lakosság számára az uszoda továbbra is zárva tart. Minderről Balla László alpolgármester számolt be.

Hirdetés

A decemberi kormányrendeletet követően ismét kinyithatta kapuit a Félegyházi Termál Parkfürdő a sportolók számára. Az éves karbantartási munkálatok befejezését követően erre január 18-án került sor.

A létesítményt az egyesületek tagjai használhatják a szigorú járványügyi szabályok betartása mellett hétfőtől-péntekig, 13 órától 21 óráig.

Az egyesületekkel közösen egyeztettek az időbeosztásról, mondta el Balla László, alpolgármester.

– A Félegyházi Termál Parkfürdő éves januári karbantartási munkálatait előre hoztuk és decemberben megvalósítottuk. Ekkor az uszoda nem volt nyitva. A kormány döntésének köszönhetően Kiskunfélegyházán a szenior úszók és a triatlonisták számára nyitottuk meg a létesítményt. Az egyesületektől egy névsort kértünk, illetve közösen beosztották az uszoda használatát.

Balla László hozzátette, a Félegyházi Termál Parkfürdő egyéb funkciói (pl. a szauna) továbbra is szünetelnek és úszásoktatásra sincs lehetőség. A további szabályozás a kormány döntésétől függ. Addig a lakosság nem használhatja az uszodát.

forrás: kiskunfelegyhaza.hu/G. Z.

KiskunfélegyházaKiskunfélegyházaFélegyházi Termál Parkfürdő