2024.04.19, Péntek
Távhőszolgáltatót vált Kiskunfélegyháza
kiskunfelegyhaza.hu

Távhőszolgáltatót vált Kiskunfélegyháza

kiskunfelegyhaza.hu

2019.07.22. 08:00

A Félegyházi Fejlesztési Nonprofit Kft. tájékoztatja a lakosságot, hogy Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata július 31-i hatállyal felmondta a PERKONS DHŐ Dunaújvárosi Hőszolgáltató Kft. távhőszolgáltatási szerződését. A távhőszolgáltatást augusztus 1-jétől a Félegyházi Fejlesztési Nonprofit Kft. fogja ellátni, amely 100 százalékban Kiskunfélegyháza Város Önkormányzatának tulajdonában áll.

Hirdetés

Az átvétel napján kérik a leendő fogyasztók segítségét a melegvíz-mérő órák leolvasásához. A szolgáltató-váltáshoz szükséges az utolsó mérőóra állás ismerete. Augusztus 1-jén a PERKONS DHŐ Kft. és a Félegyházi Fejlesztési Nonprofit Kft. munkatársai személyesen felkeresik a lakásokat a mérőórák leolvasása érdekében.

Amennyiben augusztus 1-jén nem megoldható az ingatlanba való bejutás az alábbiakkal segíthet az új szolgáltató munkatársainak munkáját:

– az aznapi melegvíz-mérőóra állást a bejárati ajtóra kiragasztja (gyári szám és mérőóra állás megadásával)

vagy

– a mérőóráról készült fényképet, amelyen gyári szám és mérőóra állás jól olvasható, elküldi a [email protected] e-mail címre a fogyasztási cím megadásával.

Augusztusban két számlát kapnak a fogyasztók az alábbiak szerint:

a PERKONS DHŐ Kft. július hónapra vonatkozó használati melegvíz-alapdíj és hődíjat tartalmazó elszámoló számláját, valamint a Félegyházi Fejlesztési Nonprofit Kft. augusztusi havi fűtési alapdíj számláját.

A két számlával senkinek nem keletkezik többletfizetési kötelezettsége, mivel a számlázás az augusztusi fűtés alapdíjat és az előző havi használati melegvíz-alapdíjat és hődíjat tartalmazza. Azaz, amit alap esetben egy számlán tüntetek volna fel, azt az összeget bontják ketté a szolgáltató-váltás miatt.

A Félegyházi Fejlesztési Nonprofit Kft. szeptemberben fogja kiállítani a szeptemberre vonatkozó fűtési alapdíjat és az augusztusra vonatkozó melegvíz-szolgáltatás alapdíjat és hődíjat a megszokottak szerint, azaz egy számlán, amelynek fizetési határideje szeptember 30-a lesz.

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzatának és társaság célja a szolgáltató-váltás során a fogyasztók részére a távhőszolgáltatás zavartalan biztosítása, továbbá annak minél magasabb színvonalon történő kiszolgálása.

KiskunfélegyházatávhőszolgáltatóBács-Kiskun megyeszolgáltatóváltás