2024.04.18, Csütörtök
Új fejezet nyílik a félegyházi egészségügyben
kiskunfelegyhaza.hu

Új fejezet nyílik a félegyházi egészségügyben

kiskunfelegyhaza.hu

2019.05.22. 13:24

Június 3-án, hétfőn megnyitja kapuit Kiskunfélegyháza új, korszerű, minden igényt kielégítő egészségközpontja, a régi SZTK helyén.

Hirdetés

Az épület három szintjén az utolsó simításokat végzik a kivitelezők, lassan érkezek a bútorok és egyéb berendezési tárgyak, majd birtokba veszik a rendelőket új bérlőik. Ezzel új fejezet nyílik a város és kistérsége lakosainak járóbeteg ellátásában: tágas, világos, kényelmes, légkondicionált betegellátó és kiszolgáló helyiségek, várók, őrzött babakocsitároló, portaszolgálat szolgálja a betegek és gyógyítóik kényelmét.

 

A további két szint jelenleg szerkezetkész állapotban van, de december 31-éig az is elkészül. Bár a rendelők jelentős része már ott is le van kötve, korlátozott számban még tudják fogadni magánorvosok, egészségügyi szolgáltatók jelentkezését.

 

A beruházást és a Korond utca megújulását egy nagyszabású rendezvénnyel szeretné a város emlékezetessé tenni. Június 14-én, pénteken egésznapos programmal várják az érdeklődőket, amikor – stílszerűen – az egészségmegőrzésé lesz a főszerep. Ebből az alkalomból Félegyházára érkezik az ország legnagyobb egészségügyi szűrőkamionja is, ahol 33 féle szűrővizsgálat lesz elérhető, de számos szórakoztató szabadidős programmal is készülnek a szervezők. 

KiskunfélegyházaKiskunfélegyházaegészségügy