2024.04.18, Csütörtök

Konténereknél készített szelfikkel is kampányolnak Kiskunfélegyházán

infokiskunfelegyhaza.hu

2017.04.25. 15:29

2017. április 24-én Életmentő üveg címmel jótékonysági célzatú üveggyűjtést hirdetett meg Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata és a Csongrádi Víz- és Kommunális Kft.

Hirdetés

A városban hat gyűjtőpontot helyeztek ki, melyen mindenki megszabadulhat feleslegessé vált üvegeitől (azoktól is, amelyeket a boltokban már nem váltanak vissza) és ezzel még egy jótékonysági kampányban is részt vehetnek. Az újrahasznosítást követően a bevételből egy életmentő defibrillátort vásárolnak, amelyet a buszpályaudvaron helyeznek el.

Akik kedvet kaptak a jótékony célzatú üveggyűjtéshez és ráadásul egy szelfit is szívesen készítenek magukról a helyszínen, azok elküldhetik a képet az [email protected] e-mail címre értékes ajándékokért cserébe.

Az akció május 5-éig tart. Az első gyűjtőhelyet április 24-én a városi könyvtár mögött, a Gorkij utcai parkolóban állították fel. Emellett a Mikszáth Kálmán utcai víztoronynál, a Halasi és a Dózsa György utca, illetve a Nefelejcs és a Platán utca sarkán is találkozhatnak hasonló célzattal kihelyezett gyűjtőhellyel.

 

Forrás: infokiskunfelegyhaza.hu

Kiskunfélegyházajótékonysági akciószelektív hulladékgyűjtés2017üveggyűjtés