2024.04.25, Csütörtök
Kiskunfélegyháza - balra el!

Kiskunfélegyháza - balra el!

Oltyán József

2017.02.28. 05:31

Azért talán van annak némi jelentősége a jelenlegi médaiviszonyok ismeretében, ha a kiskunfélegyházi királyi hírmondó képriporttal kiegészített beszámolóval közöl részletes beszámolót arról, hogy a helyi MSZP miként fogadta Újhelyi István EP képviselőt!

Hirdetés

Amíg Kecskeméten az MSZP vezetője telekiabálja a sajtót, hogy valakik az előző években felbontották a vagyonnyilatkozatait és láthatóan a kutyát sem érdekli a téma, addig Kiskunflegyházán, mintha a reneszánszát élne a baloldali párt. 

Forrás: felegyhazikozlony.hu
Újhelyi István 2017'

Bár Újhelyi láthatóan nem volt felkészülve a párt helyi szervezetének a szebb időket idéző elegáns fogadtatására, mert a bszámolóban szereplő képek alapján az EP odamoondogatós baloldali képvielője, úgy festett Horváth Tamás helyi elnök mellett, mint egy jól szituált hajláktalan. Se öltöny, se nyalkkendő, de mindehhez egy többnapos borosta, hááát, ez némi tiszteletlenséget mutat, bár biztosan nem az...

"Az MSZP uniós elképzeléseiről tájékoztatott Ujhelyi István félegyházi látogatásakor"

A lap beszámolója láthatóan nem foglalkozott azzal, hogy Újhelyi egyértelműen tiszteletlen volt a félegyházi balosokhoz, sőt inkább a kalandos szegedi politikus felkent európai terveiről adott tudósítást. 

Azt nem részletezte a lap, hogy mégis időben milyen távlatokban kívánja Újhelyi István megvalósítani a terveit...

Forrás: http://felegyhazikozlony.eu