2024.04.23, Kedd
Nyugdíjas akták Kiskőrösön
police.hu

Nyugdíjas akták Kiskőrösön

police.hu

2019.02.16. 10:56

Több állomás után most Kiskőrösön mutatták be a nagysikerű bűnügyi komédiát.

Hirdetés

Egy rendhagyó program keretében a Kiskőrösi Rendőrkapitányság meghívására 2019. február 12-én a Petőfi Sándor Művelődési Központban adták elő a „Nyugdíjas akták” című bűnügyi komédiát.

A színpadi darab az idősebb korosztályt érintő, leggyakrabban előforduló csalási módszereket mutatta be három jelenet formájában. A műsorban felléptek a „Kunplast Szupernagyik” és közreműködött a Citerazenekar.

A rendezvényt dr. Argalás Csilla rendőr alezredes, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának vezetője nyitotta meg.

Az előadást dr. Horváth-Rekedt Gréta címzetes rendőr főhadnagy, a Kiskőrösi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója rendezte.

A színdarabot közel 360 nyugdíjas tekintette meg, akik Kiskőrösről és a környező településekről – ahonnan szervezetten szállították az érdeklődőket – érkeztek. A teltházas műsor nagy sikert aratott a nézők körében.

A szórakoztató előadásnak köszönhetően a közönség játékos formában sajátíthatta el az áldozattá válás megelőzéséhez szükséges ismereteket.

KiskőrösKiskőrösNyugdíjas akták

Ajánló