2024.03.29, Péntek
A’la carte étkezéssel bővítette kínálatát a Biczó Csárda Fülöpszálláson

A’la carte étkezéssel bővítette kínálatát a Biczó Csárda Fülöpszálláson

bacsmegye.hu

2017.03.22. 08:30

A Biczó Csárda az idei év tavaszától kitárja kapuit az egyénileg érkező vendégek előtt, akik akár 990,- Forintos áron választhatnak az étlapról egy ebédet vagy vacsorát napi 5 főétel közül.

Hirdetés

A Biczó Csárda és Lovas panzió az Alföld szívében, Kecskeméttől alig félórányira, az 52-es számú főút mentén, a Kiskunsági Nemzeti Park csodálatos természeti környezetében helyezkedik el.

 

A Csárda ez idáig főként csak rendezvények idején volt nyitva, de március 15-től minden nap 11 órától este 21 óráig  a’la carte étkezéssel is várja ebédelni vagy vacsorázni vágyó vendégeit.

A bevezetés idejében van egy kedvezmény, minden héten az étlapról kiválasztott 5 főétel bármelyikét 990,- Forintért szolgálják fel, melyeknek normál árát lecsökkentették és kedvezményesen kínálnak. Természetesen ezen felül az étlapon szereplő többi étel közül is lehet választani szintén megfizethető áron.

 

Ezek után is szerveznek tematikus hétvégéket, ahol kifejezetten a specialitásokra helyezik majd a fő hangsúlyt.

Március 25-26-án rendezik a Halnapokat, ekkor különböző halból készült fogások kerülnek az asztalokra. Az év során terveznek még pörköltek, a vadételek és a tésztaételek hétvégéjét is, amikor is ezen ételek köré épül fel a kínálat.

 

 

Aki esetleg előre tudja, mikor szeretne érkezni, érdemes asztalt foglalnia a következő telefonszámokon: 20/937-9987 és 20/316-0864

A Csárda tökéletes helyszíne lehet családi és társas eseményeknek, esküvőknek, báloknak, ballagási ebédeknek, osztálytalálkozóknak, banketteknek, születésnapoknak. A kerthelyiség további rendezvények, állófogadások, köszöntők legtökéletesebb helyszíne lehet, amelyet árnyas fák, hatalmas zöldfelület, rengeteg virág tesz még hangulatosabbá. A gyerekeket pedig modern játszótér, homokozó és trambulin és póni lovaglás várja.

KirakatBiczó CsárdaFülöpszállásA'la carte étkezés