2024.04.20, Szombat
Tizenkét ország jelezte részvételét az augusztus végi nemzetközi repülőnapra
A kép illusztráció - MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis facebook

Tizenkét ország jelezte részvételét az augusztus végi nemzetközi repülőnapra

mti

2021.07.13. 14:31

Mások mellett a "Török Csillagok" és a "Szaúdi Sólymok" is tartanak bemutatót, és több mint húsz nemzetközi hadiipari vállalat is részt vesz a kétnapos rendezvényen.

Hirdetés

Már tizenkét ország jelezte, hogy kötelékkel részt vesz az augusztus végén Kecskeméten tartandó nemzetközi repülőnapon - mondta Sándor Zsolt, a Magyar Honvédség parancsnokának megbízott helyettese az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában.

A parancsnokhelyettes közölte: nemcsak a légierő, hanem a szárazföldi haderőnem is megjelenik, bemutatót tartanak a különleges műveleti katonák, a területvédelmi ezredek, a honvéd kadétok, és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem is képviselteti magát. Lesznek gyermekprogramok, valamint négy toborzópont is működik majd a rendezvényen, ahol a hivatásos, a szerződéses és a tartalékos katonai szolgálat iránt érdeklődőket is várják.

Elindult a rendezvény honlapja is. A repulonap2021.hu oldalon jegyet lehet vásárolni a rendezvényre, továbbá itt minden friss információt, köztük az aktuális Covid-eljárásrendet is folyamatosan közzéteszik.

KecskemétNemzetközi RepülőnapKecskemét