2024.03.28, Csütörtök
Ügyfelek igénye alapján építik az energiahálózatot Kecskeméten
A kép illusztráció - pixabay.com

Ügyfelek igénye alapján építik az energiahálózatot Kecskeméten

NKM Nemzeti Közművek Zrt.

2020.08.12. 08:13

A munkák idején időszakos áramszünet lesz augusztusban Kecskeméten több utcában.

Hirdetés

Az NKM Áramhálózati Kft. alapvető feladata a folyamatos áramellátás biztosítása a szolgáltatási területén. Kecskeméten az ügyfelek igénye alapján több helyszínen végez hálózatbővítést augusztusban az NKM Áramhálózati Kft. Ezzel egy időben az üzemzavarok megakadályozása érdekében gallyazás zajlik a városban. Annak érdekében, hogy az energiahálózatok működése hosszú távon zavartalan és biztonságos maradhasson folyamatos felülvizsgálat és karbantartás szükséges.

 A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése miatt rövid időre szükséges az egyes hálózati szakaszok kikapcsolása. Az NKM Áramhálózati Kft. munkatársai minden esetben igyekeznek az áramszünetek időtartamát a lehető legminimálisabb mértékre csökkenteni azért, hogy az ügyfelek a legkevesebbet érezzék a munkavégzésből. Ahol lehetőség van rá, az NKM Áramhálózati Kft. szakemberei aggregátorral, vagy feszültség alatti munkavégzéssel biztosítják, hogy a beavatkozások idején is folyamatos legyen az áramszolgáltatás. 

 A tervezett áramszünetek pontos idejéről és az érintett utcákról ügyfeleink a https://www.nkmenergia.hu/aram/aramszunet oldalon tájékozódhatnak.

KecskemétNKM Áramhálózati Kft.Kecskemét