2024.03.29, Péntek
Szeptember 20-án elindult a távfűtés Kecskeméten
A kép illusztráció

Szeptember 20-án elindult a távfűtés Kecskeméten

termostar.hu

2019.09.21. 07:30

Az időjárás előrejelzésekre, valamint a jelentős éjszakai lehűlésekre való tekintettel a KECSKEMÉTI TERMOSTAR Hőszolgáltató Kft. 2019. szeptember 20-án elindította a távfűtést Kecskeméten.

Hirdetés

A Társaság a jogszabályokban meghatározott határidőre, szeptember 15-ére befejezte a magas színvonalú szolgáltatás érdekében elvégzett karbantartásokat, s azóta folyamatosan készen állt arra, hogy szükség esetén ismét melegek lehessenek a radiátorok a távfűtéses otthonokban. Kecskeméten közel 12 ezer háztartásban, illetve a távhőhálózathoz tartozó intézményben kezdődött meg a fűtés.

 

Az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően a hőközpontokban működő automatika a külső hőmérsékletnek megfelelően szabályozza, hogy milyen hőmennyiséget kell biztosítani a rendszerben. Ha átmenetinek bizonyul a lehűlés, és visszatér a kellemes őszi időjárás, ennek megfelelő lesz a fűtés. Ha viszont tartós lesz a hideg, akkor ahhoz fog alkalmazkodni a fűtés. Így biztosítható, hogy megfelelő hőmérséklet legyen a lakásokban, ugyanakkor hatékony, pénztárcakímélő szolgáltatást nyújthassanak a Fogyasztóknak. 

 

Azokban a lakásokban, ahol megtörtént a fűtéskorszerűsítés, a termosztatikus radiátorszelepeket ki kell nyitni. Így biztosítható, hogy a rendszerben lévő levegő távozhasson. Ha beindult a fűtés, a szelepeket az egyéni igényeknek megfelelően kell beállítani. 

 

 

KecskemétKECSKEMÉTI TERMOSTAR Hőszolgáltató Kft.Kecskeméttávfűtés