2024.03.28, Csütörtök
Nyílt nap a kecskeméti Központi Aneszteziológiai és Intenzív Osztályon

Nyílt nap a kecskeméti Központi Aneszteziológiai és Intenzív Osztályon

Bács-Kiskun Megyei Kórház

2019.03.26. 16:27

A rendezvénnyel feltett szándéka az Intézménynek, hogy e téma iránt érdeklődők számára érthető, világos, élményekben gazdag, maradandó információt adjanak az aneszteziológia és az intenzív terápia szakterületéről.

Hirdetés

2019. március 30-án, szombaton délelőtt 9-12 óra között a Bács-Kiskun Megyei Kórház Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztálya és a Minerva Alapítvány szervezésében „Ugye felébredek..?! Misztikum és valóság” NYÍLT NAPOT  tartunk Intézményünkben.

"Amikor műtét előtt megkérdezzük betegeinket aggodalmaikról, gyakran mondják, hogy az altatástól jobban félnek, mint a magától a műtéttől. Ennek sokféle oka lehet, de bizonyos, hogy a műtét alatti érzéstelenítési lehetőségekről viszonylag kevés információja van az embereknek. Hasonló misztérium övezi a kritikus állapotú betegek ellátását, kezelési lehetőségeit."

 

A rendezvény során korábbi betegek osztják meg tapasztalataikat és számolnak be élményeikről. A nyitott beszélgetéshez bárki csatlakozhat, kérdéseket tehetnek fel, megjegyzéseket fűzhetnek hozzá.

 

A találkozót követően lehetőség nyílik egy műtő megtekintésére, az altatással kapcsolatos eszközpark megismerésére, illetve az intenzív osztályos kezelési lehetőségek bemutatására.

Kiegészítő programjaikon egészségi állapot felmérést végeznek, továbbá lehetőség van a test és a szellem felfrissítésére is jógaoktató segítségével.

KecskemétBács-Kiskun Megyei Kórház