2024.03.28, Csütörtök
Bővíti gyárát a Knorr-Bremse Kecskeméten
knorr-bremse.hu

Bővíti gyárát a Knorr-Bremse Kecskeméten

mti

2019.03.17. 19:20

A gyár tavaly elérte maximális kihasználtságát, és ez szükségessé tette a bővítést az újabb gyártósorok telepítéséhez és a raktározási terület fejlesztéséhez.     

Hirdetés

A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. mintegy 600 millió forint összegű saját finanszírozású beruházásával 21 ezer négyzetméterre növelte teljes gyártó- és raktárterületét Kecskeméten.  

Az elmúlt négy évben húsz új gyártósort helyeztek el a gyárban, jelentősen bővítették termékportfóliójukat és évről évre új árbevételi rekordot értek el, minden évben kétszámjegyű volt a növekedés.

 

Több mint 10 ezer szabadalmával a Knorr-Bremse iparági innovátor, élenjáró szerepet tölt be a mobilitás és a közlekedési technológiák területén. 2014-ben adták át hivatalosan a vállalat haszonjármű üzletágának új, korszerű gyáregységét és tesztközpontját Kecskeméten. A gyárban levegőelőkészítő egységeket, különféle szelepeket, valamint elektronikai fékrendszer komponenseket gyártanak haszonjárművek számára.     

A kecskeméti gyártóegység bővítése  a cégcsoport beruházási programjának egy következő állomását jelenti a a Knorr-Bremse globális fejlődésében.     

 

KecskemétKecskemétKnorr-Bremse Kft.