2024.04.23, Kedd

Átadták a Bács-Kiskun Megyei Iparkamara 2018-as év kitüntető díjait

kecskemet.hu

2018.12.13. 12:25

A rendezvényen nemcsak a vállalkozásokat, hanem az Évszázadok öröksége – Fejezetek Kecskemét gazdaságtörténetéből című kiállításon közreműködőket és a Szakma Kiváló Tanulója Verseny megyei dobogósait és felkészítő tanáraikat is jutalmazták, valamint átadták a Hírös Vacsora tanulmányi támogatásait is.

Hirdetés

Ebben az évben is átadta a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara vezetése kitüntető díjait az évzáró küldöttgyűlést követően. Minden évben díjjal jutalmazzák azokat a cégeket, vállalkozásokat, amelyek a megyében értéket és munkahelyet teremtenek.

- A szakmai programot követően, hagyományosan azokat a díjakat adjuk át, amelyekkel a legjobbakat ismerjük el. Három díjat már átadtuk a Top100-as kiadvány bemutatójakor, a megye gazdaságáért díjat, az innovációs díjat és egy életműdíjat. Ma összesen 65-ször fogtam kezet azokkal a személyekkel, akik a legkiválóbb vállalkozók ezenkívül a szakképzésben valami kimagaslót értek el - mondta Gaál József, a kamara elnöke.

Az évzáró küldöttgyűlésen a kamara vezetése megköszönte az Évszázadok öröksége - Fejezetek Kecskemét gazdaságtörténetéből című kiállításának szervezésében segítők munkáját.

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2018-as díjazottjairól itt olvashat.

KecskemétKecskemétBács-Kiskun megyekitüntetésBács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara