2024.04.25, Csütörtök

Május 1 után változik a kecskeméti piac nyitvatartása

kecskemet.hu

2018.04.29. 11:08

A hosszú hétvégén és a hozzá kapcsolódó ünnepen ismét hatalmas választékkal várják a kecskeméti piacok a vásárlókat. Ezzel együtt, május 1-től kitolódik a piacok nyitva tartása.

Hirdetés

A május 1-hez kapcsolt munkaszüneti napokon is bevásárolhatunk a helyi piacokon:

Április 30-án hétfőn ugyan a megszokott rend szerint zárva lesz a Piaccsarnok, de a Szent László körúti nagybani piacon megtartják a szokásos hétfői nagypiacot.

Május 1-én, az ünnep napján, kedden reggel viszont már újra kinyit a belvárosi Piaccsarnok, és a boltok egy része – így friss pékárut, tejet és tejterméket, valamint baromfihúst árusító üzletek is várják a vásárlókat.

 

Május 1. kapcsán másik változás is lesz a kecskeméti piacok forgalmi rendjében, mert ahogyan azt már a korábbi években is megszokhattuk - a hosszabb nappalok miatt hamarabb kinyitnak a piacok:

Ennek folytán a Budai utcai Piaccsarnok keddtől péntekig 5.30-14.00, szombaton 5.30-13.00, vasárnap pedig 5.30-12 óráig lesz nyitva.

A Szent László körúti nagybani piac hétfőtől péntekig 6-12 óráig lesz látogatható. A vásártéren megrendezett szombati és vasárnapi zsibpiac nyitva tartása nem változik.

KecskemétKecskeméti Piaccsarnok