2024.03.28, Csütörtök
Kisbabát vár a kecskeméti polgármester asszony!
fénykép: Szemereyné Pataki Klaudia Facebook

Kisbabát vár a kecskeméti polgármester asszony!

Bácsmegye

2018.04.24. 09:42

Meg nem erősített információink alapján a frakciónak már bejelentette Szemereyné Pataki Klaudia Kecskemét város polgármestere, hogy hamarosan anyai örömök elé néz.

Hirdetés

Állítólag a Szemerey családban 2018 szeptemberre várják a kisbabát. 

Szemereyné Pataki Kludia a Bácsmegyének már 2014-ben, a polgármesteri jelölését megelőzően, említést tett arról, hogy a családjukban mindenképpen szeretnének a kislányuknak egy kistestvért. Úgy látszik, hogy ennek most következett el az ideje, hiszen pár hónap kihagyást követően bizonyos, hogy a város vezetője visszatér a politikai színtérre, hogy például a 2019-es önkormányzati választást is megnyerje!

Szemereyné Pataki Klaudia, mint polgármester természetesen nem hibátlan, viszont formabontásban messze túlszárnyalja minden elődjét. Először is ő az első hölgy, akit polgármestének választott Kecskemét népe. Azt is el kell ismerni, hogy az elmúlt évek polgármesteri tevékenysége során a város kiegyensúlyzottan működött, ami a rohamosan fejlődő Kecskeméten óriási eredmény. Persze a történelem majdan az "egyetemalapító" polgármesterként fogja elkönyvelni, hiszen az új Kecskeméti Egyetem érdekében kifejtett tevékenységét még a Fidesz-en belüli kritikusai is határozottan elismerik - ami a férfias Fidesz-en belül egy hatalmas dolog!

A REGON-csoport szerkesztősége jó egészséget és sok boldogságot kíván a "babák városa" polgármesterének!

KecskemétSzemereyné Pataki Klaudia