2024.04.20, Szombat

Egy hétig harcsákra vadásznak Kecskeméten

Benkó Zoltán Szabadidőközpont

2018.04.19. 08:55

2018. április 23-29. között csónakos harcsahorgász hetet szervez a Benkó Zoltán Szabadidőközpont.

Hirdetés

Jelentkezni 2 fős csapattal és egy csónakkal, 1.000 Ft / csónak / nap részvételi díj ellenében, melyet a a Szabadidőközpont horgászpénztárában lehet befizetni.

Jelentkezni lehet: [email protected]

Jelentkezési határidő: 2018. április 20. péntek 12.00 óra

 

RÉSZVÉTELI FELTÉTEL

- érvényes állami horgászengedély

- éves bérlet / napi jegy / sporthorgász jegy

- horgászni a teljes vízfelületen lehet, kivéve a kíméleti területet és a csatornát

A jelentkezés csak leadott jelentkezési lappal és a részvételi díj befizetésével érvényes!

Vízreszállási díjat csak a csónakot használóknak kell fizetni.

 

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT

1. A horgászat területe a partról igénybe vehető összes horgászállás, csónakból a teljes vízfelület a kíméleti terület és a csatorna kivételével. A horgászállások kiválasztásánál előnyt élveznek a csónakból horgászó csapatok.

2. Csónakból, illetve partról az érvényben lévő horgászrendben foglaltak szerint lehet harcsára horgászni. Más halfajra csónakból, vagy behúzós módszerrel kizárólag sporthorgászat engedélyezett. Elvihető harcsákra vonatkozó méretkorlátozás minimum 60 cm.

3. Minden, a halászatról és horgászatról szóló törvényben foglalt legális horgászmódszer megengedett.

4. A résztvevőknek érvényes állami horgászengedéllyel, ezen felül éves bérlettel, napijeggyel vagy sporthorgász jeggyel kell rendelkezniük! A jegyek megvásárlása fejenként és naponként értendő.

5. Mentőmellény használata KÖTELEZŐ! A vízreszállás saját felelősségre történik! Csónakjaikat a résztvevők maguk biztosítják, azok meghajtására robbanómotor NEM használható!

6. A csónakok vízretétele a 80-as számú horgászhelyről, illetve a strand partszakaszáról történik. Megközelítés a Tó Hotel felőli bejáraton keresztül.

7. Sátorozási lehetőség a Szabadidőközpontban történő éjszakai horgászat szabályainak megfelelően lehetséges. A horgászhely és a csónak kivilágítása kötelező. Autóval történő beállás a védett természeti területre kizárólag a csónakok, egyéb eszközök le- és felrakodásának idejére lehetséges.

8. A résztvevő horgászok kötelesek a biztonsági és etikai szabályokat betartani. Kérik, hogy a rendezvény jó hangulata érdekében egymással szemben sportszerű, segítőkész magatartást tanúsítsanak!

9. Kérik továbbá, hogy mérlegelés, fényképezés esetén a szomszédos csónakokban/állásokban horgászók nyújtsanak segítséget egymásnak.

 

KecskemétKecskemétharcsaBenkó Zoltán Szabadidőközpont