2024.03.29, Péntek
610 álláshelyet hirdettek ma Kecskeméten

610 álláshelyet hirdettek ma Kecskeméten

2018.04.20. 11:44

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal által szervezett állásbörzén 19 munkáltató 86 féle munkakörre várta az érdeklődőket ma délelőtt.

Hirdetés

Gaál József Kecskemét Megyei Jogú Város alpolgármestere, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke nyitotta meg a Klapka utcai rendezévényt, ahol biztatta a munkát keresőket, hogy találják meg egyéniségüknek és tudásuknak, valamint az érdeklődésükhöz legközelebb állló munkahelyet. Legyenek nyíltak és tárgyaljanak az itt lévő munkáltatókkal és próbáljanak közös elvek alapján találni olyan munkahelyet, amihez huzalmuk van. Fogadják el és legyenek nyitottak abban is, hogy tanulni kell, akár egy új munkafolyamatot is. Kecskemét ma és a közeljövőben az álláskeresők paradicsoma, több ezer új munkely fog létrejönni a következő néhány évben. 

Dr. Borics Attila, a Bács Kiskun Megyei Kormányhivatal Kecskeméti Járási Hivatal hivatalvezető helyettese is köszöntötte a megjelenteket, majd szintén biztatta az érdeklődőket, hiszen ma Magyarországon a munkaerőpiacon a keresletet megelőzi a kínálat, tehát a látogatók meg tudják találni számításaikat, ráláthatnak azokra az álláshelyekre, melyeket ma itt a munkáltatók felkínáltak. 

 

Galéria

Bács-Kiskun Megyei KormányhivatalKecskemétKecskemétállásbörze