2024.03.29, Péntek

Új programokkal folytatódik a Harmadik Kor Egyeteme Kecskeméten

Bács-Kiskun Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat

2018.03.21. 11:03

Az idei első két előadást Hajagos Csaba történész, muzeológus és Prof. Dr. Szécsi Gábor tanszékvezető egyetemi tanár tartotta a szép számmal megjelent hallgatóságnak.

Hirdetés

A tanulni vágyó nyugdíjasok számára magas színvonalú előadásokat, szakmai tréningeket, kulturális programokat, kirándulásokat kínál a következő hónapokban is a Bács-Kiskun Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat és a Pécsi Tudományegyetem közös szervezésében megvalósuló rendezvénysorozat. 
A tanulni vágyó nyugdíjasok számára neves egyetemi kutatók és helyi szakemberek tartanak előadásokat kultúra-művelődés-média, gazdaság, történelem-helytörténet; pszichológia-gerontológia-oktatás, egészség-életmód témakörökben.

A Bács-Kiskun Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat és a Pécsi Tudományegyetem együttműködési szerződése alapján megvalósuló, két szemesztert felölelő Harmadik Kor Egyetemének hallgatói szakmai előadások és kulturális programok keretében ismerkedhetnek meg az őket érdeklő kutatások legújabb eredményeivel, gyakorlati vetületeivel.

 

 

KecskemétKecskemétHarmadik Kor Egyeteme