2024.04.20, Szombat

Univer és Hosszú Katinka: a tokiói olimpiáig együtt

Univer Product Zrt.

2018.01.19. 09:06

A sportolónő és a magyar cég a riói olimpia előtt kötelezték el magukat először egymás iránt, az akkori és a mostani megállapodás elsődleges célja az úszás, valamint a helyes táplálkozáson és mozgáson alapuló életforma széleskörű, személyes példamutatáson alapuló népszerűsítése.

Hirdetés

Meghosszabbította sikeres együttműködését a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka cége, az Iron Corporation Kft., valamint az Univer Product Zrt.

„Az Univer számára mindig is kiemelt jelentőséggel bírt a sport támogatása, büszkék vagyunk hazánk kiemelkedő sporthagyományaira, ezen belül is a vizes sportokban elért eredményeinkre. Most már elmondhatjuk, hogy a vízilabdasport mellett Hosszú Katinkával is több évre nyúlik vissza az együttműködésünk. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján egyértelmű, hogy Katinka és az Univer is hasonló értékeket vall a munkában, az egészségmegőrzés, a táplálkozás, a testmozgás és a sport fontosságát tekintve, ezért gondoltuk úgy, hogy újabb három évig, 2020-ig szeretnénk folytatni ezt a gyümölcsöző együttműködést” – mondta Molitórisz Károly, az Univer Product Zrt. vezérigazgatója.

 

„Az Univert olyan partnernek ismertem meg az elmúlt években, amely hozzám hasonló értékrenddel bír, és a kitűzött céljaiért keményen hajlandó dolgozni. Örülök, hogy mi, magyarok nem csak a sport, hanem az üzleti élet területén is bizonyítjuk, munkabírásunkkal és elkötelezettségünkkel a világ legjobbjai között is megálljuk a helyünket, sőt, egyedülálló sikereinkkel példát mutathatunk a jövő nemzedékének. Ráadásul az együttműködésünk első etapja rendkívül eredményesnek bizonyult, hiszen három olimpiai arany, egy olimpiai ezüst, két világbajnoki arany, egy-egy vb-ezüst és -bronz volt a hozama részemről, és akkor még nem is beszéltem a rövidpályás vb- és Eb-aranyakról, valamint a Világkupa-sikerekről. Az Univer tehát kabalaként is tökéletes!” – tette hozzá mosolyogva Hosszú Katinka.

Az Univer és Katinka kapcsolatának egyik alappillére az immáron hagyományosan megrendezésre kerülő Univer24 – Az úszás ünnepe elnevezésű sportrendezvény. Idén negyedszer csobbanhatnak a Kecskeméti Fürdő medencéjébe az úszni vágyók 2018. február 10-11-én. Hosszú Katinka is megtiszteli jelenlétével az eseményt, melynek célja – amellett, hogy kiderül, kik a legkitartóbb úszók – népszerűsíteni az úszást és általában a sportot. A tavalyi Univer24-en két és félezer úszó vállalt hosszabb-rövidebb távot az egynapos eseményen, és bizonyította lelkesedésével, hogy méltán népszerű ez a csodálatos sportág Kecskeméten és Magyarországon egyaránt.

KecskemétKecskemétHosszú Katinkauniver24Univer Product Zrt.Kecskeméti Fürdő