2024.03.28, Csütörtök

Kecskeméten ingyen próba-érettségizhetnek a diákok

delmagyar.hu

2018.01.08. 09:34

A részvétel az összes középiskolás előtt nyitott.

Hirdetés

A Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos érettségi előkészítője, Studium Generale immár 45. éve nyújt ingyenes segítséget középiskolás diákoknak az érettségi vizsgára való eredményes felkészülésben. Az oktatókat az Egyetem önkéntes hallgatói alkotják, akik szakmailag igazoltan magas színvonalon végzik a diákság felkészítését térítésmentesen.

Minden diák próbára teheti a tudását

"Fontosnak tartjuk, hogy diákjaink tisztában legyenek az éppen aktuális felkészültségükkel, így folyamatosan mérjük tudásukat. Az év során több alkalommal lehetőséget biztosítunk általunk összeállított próbaérettségik megírására matematika, történelem, valamint közgazdaságtan tantárgyakból közép- és emelt szinten egyaránt" - mondta Anasztasziadisz Marcell.

A szervezet legkiemelkedőbb ilyen jellegű programja az Országos Nyílt Próbaérettségi Nap. A rendezvény az országban egyedülálló, hiszen nincs még egy olyan esemény, mely lehetőséget biztosít az érettségi előtt álló diákok számára, hogy ingyenesen felmérjék aktuális tudásukat. A részvétel az ország összes középiskolása előtt nyitott, a feladatsorokat a szervezet önkéntesei javítják.

Kecskeméti helyszín

"Idén a Próbaérettségi Napot február 10-én rendezzük meg, melyen több mint 2500 fő részvételére számítunk, a feladatsorok kitöltésére Budapest mellett további 5 helyszínen - Székesfehérváron, Győrött, Kecskeméten (Kecskeméti SZC Kada Elek Közgazdasági Szakgimázium), Debrecenben és Pécsett - van lehetőség.

Az eseményre február 5-ig lehet jelentkezni a honlapunkról elérhető online kérdőív kitöltésével" - közölte Anasztasziadisz Marcell.

 

KecskemétKecskemétérettségi vizsgapróbaérettségi