2024.04.23, Kedd

Kecskemét polgármesterével érkezett idén a Gong Mikulás

kecskemet.hu

2017.12.06. 13:00

Nagy meglepetésben volt részük kedden reggel a Csongrádi Utcai Óvoda gyerekeinek. Nem csak a Mikulás jött el hozzájuk, de a polgármester az alpolgármester és a rádió ügyvezetője is ajándékokkal megrakodva érkezett az intézménybe.

Hirdetés

Télapó itt van, hó a subája…énekelték csillogó szemekkel ma reggel a gyerekek a Csongrádi Utcai óvodában. Izgatottan várták a Gong Mikulást, idén először voltak ugyanis olyan szerencsések, hogy eljöjjön hozzájuk. Eddig csak ajándékokat küldött számukra, idén azonban személyesen köszönthették őt dalokkal, versekkel.

A Mikulás persze nem érkezett üres puttonnyal, édességet és gyümölcsöket hozott az ovi három csoportjának. A finomságok mellé Szemereyné Pataki Klaudia és Tőzsér Judit, a Gong rádió ügyvezető igazgatója jóvoltából ajándékok is érkeztek. A polgármester a város szecessziós épületeit bemutató színezőkkel lepte meg a gyerekeket, nagy örömet szerezve számukra, Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester pedig csoki mikulásokat osztott ki számukra.

A rádió vezetője sok-sok játékot hozott az óvodába, ahová nagy számban járnak nehéz sorsú családok gyermekei. Boldogan vették birtokba az ovisok a legókat, építő játékokat és sok más kincset, amelyeken az óvoda három csoportja között osztanak szét.

Az óvónők áldozatos munkáját pedig egy-egy Mikulás virággal köszönték meg a városvezetők és a Gong Rádió igazgatója.

KecskemétKecskemétMikulás Gong RádióCsongrádi Utcai ÓvodaGong Mikulás