2024.04.24, Szerda

Boszorkányok ropták táncukat Kecskemét főterén

kecskemet.hu

2017.12.12. 12:00

Boszorkányok lepték el a hírös várost szombaton este. Tűzzsonglőrök és dobosok vezették fel a banyák felvonulását, ami a Híres Város Turisztikai Központ elől indult, majd a főtéri nagyszínpadnál ért véget. Itt aztán a szemerkélő hóesés ellenére felforrósodott a hangulat, megválasztották a legügyesebb boszit is, a Boszorkány Szombat Lucáját.

Hirdetés

Második alkalommal rendeztek Kecskeméten Luca Tánca Boszorkány Szombatot, ami ezúttal is sok-sok embert csábított a főtérre. A felvonulás a régi Városi Mozitól indult, majd a Luca-kútnál egy tiszteletkört tettek a banyák. Így jutottak el a forralt borok utcáján át az adventi koszorúig.

Itt a Jugglers of the Willage „varázslói” adtak műsort, majd a Grapevine boszorkái kezdtek szédületes táncba a nagyszínpadon. A látványos produkcióban varázserejüket tették próbára a kis boszorkatanoncok, hogy legvégül megválasszák a Boszorkány Szombat Lucáját.

A kis vörös hajú boszit végül együtt ünnepelték egy látványos fináléban. A közönségből is sokan öltöztek be az alkalomhoz illően, és együtt ropták sötétségűző bűvös táncot.

KecskemétKecskeméttáncboszorkány