2024.04.19, Péntek
Nagyon menő! - a polgármester nyitotta meg a Frittmann borbárt Kecskeméten
Facebook

Nagyon menő! - a polgármester nyitotta meg a Frittmann borbárt Kecskeméten

2017.10.26. 19:34

Na-ná, hogy az ifjabb Frittmannok közül (Anita, Tamás, Péter) a simán playboy külsejű Frittmann Péter vette a vállára azt a komoly kihívást, hogy önálló brandként hozza forgalomba a Frittman nevet. Debrecen és Szeged utrán immár Kecskeméten is lehet hódolni a soltvadkerti boroknak, méghozzá nem kissebb támogató, mint az "egyetem alapító Szemereyné Pataki Klaudia polgi' állt a nyitó ünnepségen a playboy mellé.

Hirdetés

"Kecskemét város gazdagabb lett egy új vállalkozással. A szívemhez nagyon közelálló fiatalember Frittmann Peti nagy fába vágta a fejszéjét, amikor úgy döntött, hogy megvalósítja egy álmát és megnyitja a kecskeméti DiVino Borbárt. A DiVino-ról nagyon dióhéjban azt kell tudni, hogy csak a fiatal borászokból álló Junibor Egyesület - http://www.junibor.hu/ - tagjainak a borai szerepelnek a borkínálatban. A Junibor – Fiatal Borászok Egyesületét - azzal a céllal alakították, hogy egy olyan közösséget hozzanak létre, amely a jövő borászgenerációjának szakmai fejlődését biztosítja. A legfontosabb számukra, hogy egymást segítsék és ezáltal egyre jobb és a fogyasztók által szerethető borokat készítsenek. A mai megnyitó Frittmann Peti életében egy fontos mérföldkő és remélem, hogy a lelkesedése és a kitartása, ahogy a megnyitón a Polgármester Asszony Szemereyné Pataki Klaudia is kívánta Neki, sikerre viszi ezt a szép álmot. Ahogy szokták mondani minden sikeres férfi mögött ott áll egy erős nő, ő FLÓRA, egy jó barát , ő MIKLÓS CSABI, a biztos érzelmi hátteret adó CSALÁD és a megbízható, lelkes MUNKATÁRSAK. Minden barátomnak ismerősömnek szeretettel ajánlom, hogy látogassa meg őket – Kecskemét, Kéttemplomköz - és kövesse a híreiket a facebook oldalukon." - Forrás: https://www.facebook.com/divinokecskemet/

(Sajnos szerkesztőségünk nem kapott írásos meghívót, de Frittmann István (Péter édesapja) telefonon meginvitált a helyszínre, amit a protokollhiba ellenére mindenkinek teljes szívből ajánlunk, mert amit a Frittmannok egyszer a fejükbe vesznek az ellen senki és semmi sem tud ellenálni!)