2024.04.19, Péntek

Szót értenek-e egymással a különböző generációk?

Bács-Kiskun Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat

2017.08.22. 08:26

A nemzedékek közötti kommunikáció volt a témája annak az előadásnak, amelyet Dr. Harsányi Ernő kandidátus tartott augusztus 21-én a kecskeméti Tudomány és Művészetek Házában.

Hirdetés

A rendezvény a Bács-Kiskun Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat „Tudás, hagyomány, közösség” című programsorozatának újabb állomásaként valósult meg.  

Különleges előadást hallgathattak meg azok az érdeklődők, akik augusztus 21-én ellátogattak a Tudomány és Művészetek Házába. Dr. Harsányi Ernő kandidátus a nemzedékek közötti kommunikáció lehetőségeiről, a generációs párbeszéd és a közösségépítés kapcsolatáról beszélt a szép számmal megjelent hallgatóságnak. A résztvevők közül többen a Kecskeméti Harmadik Kor Egyeteme elnevezésű, népszerű idősképzési program keretében végeznek tanulmányokat.

A rendezvény a Bács-Kiskun Megyei Tudományos és Ismeretterjesztő Társulat „Tudás, hagyomány, közösség” című rendezvénysorozatának legújabb állomását jelentette. A programsorozattal a Bács-Kiskun Megyei TIT a generációk közötti párbeszéd új formáit kívánja kialakítani Kecskeméten.

 

KecskemétKecskemétTudomány és Művészetek HázaDr. Harsányi Ernő