2024.03.29, Péntek

Hosszabb nyitvatartással készülnek a hőségre a kecskeméti Csúszdaparkban

kecskemetifurdo.hu

2017.08.01. 10:44

2017. augusztus 4. péntek éjfélig a legmagasabb, harmadfokú hőségriadót adta ki az országos tisztifőorvos. A hőségriadó miatt a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkban hosszabb nyitvatartással várják a vendégeket.

Hirdetés

Bács-Kiskun megyében a hőség miatt már most a legmagasabb, harmadfokú figyelmeztetés van érvényben, ráadásul az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a következő napokban egyre melegebb léghullámok érkeznek Magyarország fölé.

A hőségriadónak azonban van egy előnye is: a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark nyitvatartása keddtől egy órával meghosszabbodik, így vendégeink 21:00 óráig élvezhetik a hűsítő hullámokat a strandon.

A kánikula ellen a legjobban úgy védekezhetünk, ha a szervezetünket minél gyakrabban lehűtjük egy kellemes fürdőzéssel, vagy hosszabb ideig kliamtizált helyiségben tartózkodunk. Ezen felül különösen nagy figyelmet kell fordítani a fokozott folyadékbevitelre, továbbá tanácsos kerülni a kávé, az alkohol, a magas koffein- és cukortartalmú üdítők, a zsíros ételek fogyasztását. Bőrünket a leégés ellen célszerű megfelelő ruházattal és naptejjel védeni. 

A Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark meghosszabbított nyitvatartása:

2017. augusztus 1-4. (kedd-szerda-csütörtök-péntek): 9-21 óráig

 

Forrás: kecskemetifurdo.hu

Kecskemétkecskeméti fürdő2017 nyárstrandszezonKecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparknyitvatartás