2024.04.19, Péntek

Új programelemekkel bővül a Harmadik Kor Egyeteme

Bács-Kiskun Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat

2017.05.20. 13:43

Idén májustól az előadások mellett már szakmai tréningeken is részt vehetnek a képzésre beiratkozott kecskeméti nyugdíjasok. Az ismert hazai szakemberek által tartott, 8 órás tréningek a Bács-Kiskun Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat „Hagyomány, tudás, közösség" című rendezvénysorozatának keretében valósulnak meg.

Hirdetés

Az eredményes konfliktuskezelés és kommunikáció áll azoknak a szakmai tréningeknek a középpontjában, amelyeket a kecskeméti nyugdíjasok körében népszerű Harmadik Kor Egyeteme programkínálatához kapcsolódva hirdettek meg idén májusban. A tréningeket ismert hazai szakemberek tartják a Harmadik Kor Egyetemére beiratkozott időseknek, akik azon túl, hogy a gyakorlatban jól hasznosítható ismeretekhez jutnak a 8 órás foglalkozásokon, tanúsítványt is kapnak a képzéseken való részvételükről.

Idén májusban a szervezők két tréningre várják az érdeklődőket. Május 22-én Dr. Hegyesiné Orsós Éva, a Nyugdíjasklubok és Idősek „Életet az Éveknek" Országos Szövetségének elnöke beszél a hallgatóknak a konfliktuskezelés alapjairól. Május 29-én pedig Dr. Szécsi Gábor, a Pécsi Tudományegyetem tanszékvezető egyetemi tanára tart előadást a meggyőző kommunikáció eszközeiről.

A Bács-Kiskun Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat „Hagyomány, tudás, közösség" elnevezésű („Védőháló a családokért" EFOP-1.2.1-15) rendezvénysorozatának keretében megvalósuló szakmai tréningeknek a Tudomány és Művészetek Háza ad otthont a képzési napokon délelőtt 10 órától.

 

Forrás: Bács-Kiskun Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat

KecskemétoktatásHarmadik Kor Egyetemeszakmai tréning