2024.03.29, Péntek
Promod-os tüntetés Kecskeméten
Bácsmegye.hu

Promod-os tüntetés Kecskeméten

Bácsmegye.hu

2017.05.10. 17:06

Kevés annyira groteszk tüntetés zajlott eddig Magyarországon, mint amit pár furcsa nyugdíjas produkált Kecskeméten szerdán délután.

Hirdetés

Élvezték a balhét a mosolygós nyugdíjasok

Szerdán délután a kecskeméti Piarista Gimnázium előtt a Nemzeti Konzultáció kapcsán tartandó lakossági fórumra érkezőknek rendeztek, a felhívásuk szerint flashmob tüntetést a városi nyugdíjasok. A tüntetést tartó 8-10, meglehetősen elszánt kecskeméti nyugdíjas egyenként is szórakoztatónak tarthatta a hangosbeszélővel és kellő kiabálással tarkított fellépésüket, hiszen végig kuncogták az eseményt.

Persze azt láthatóan a nyugdíjasok is elismerték, hogy Kecskemét egy jólmenő várossá vált, hiszen egyikőjük a közismerten magas árfekvésű termékeiről híres Promod-os reklámtáskával a kezében kiabálta végig az eseményt.

A szórakoztató (bár valójában kínosan groteszk) tüntetésen a kiabálók felváltva követeltek több nyugdíjat, mint Bözse-néni, követelték vissza a Questor-os befektetéseiket és próbálták a Nemzeti Konzultációs leveleket meggyújtani.

 

...de tényleg!

Ha legalább szomorú arccal, csendben egy gyűrött Tesco-s szatyorral álltak volna, vélhetően mindenki megszánta volna őket és bizonyosan Kecskemét adományozós népe összedobott volna legalább egy ingyenebédet számukra. De látva a jólszituált, egy kicsit sem szenvedő 70-80 éves időseket, a lakossági fórumra érkezők szinte mindegyike szóba elegyedett a tüntetőkkel.

Persze ennek meg is lett az eredménye, mert az eredetileg Szijjártó Péterre készülő fórumozók közül többet elküldtek az anyjukba a tüntetők, miközben azt skandálták, hogy "Konzultálunk".

A tüntetést látva: nem kérdés, valaki nyitva hagyta az ajtót... vagyis az ajtókat, hiszen a meghívójuk szerint a "Demokratikus Koalíció , a Quavestor Károsultak és az Mszp kecskeméti szervezetei" rendezték az eseményt, jelentsen is az bármit...