2024.04.23, Kedd
Óriási az érdeklődés Kecskeméten a Nemzeti Konzultációs fórum iránt
Fotó: Bacsmegye.hu

Óriási az érdeklődés Kecskeméten a Nemzeti Konzultációs fórum iránt

2017.05.10. 19:20

Május elején országjárásba kezdett a Fidesz a Nemzeti Konzultáción feltett kérdések témájában. Az országjárás egyik állomása Kecskemét, ahol 2017. május 10-én egy nyilvános fórumot szerveztek a Piarista Gimnázium dísztermében.

Hirdetés

A fórumon dr. Zombor Gábor és dr. Salacz László, valamint dr. Szabó László parlamenti államtitkár, külügyminiszter-helyettes is kifejtette gondolatait.

Dr. Salacz László és Dr. Zombor Gábor országgyűlési képviselők továbbra is arra bíztatják Kecskemét lakosságát, hogy aktív résztvevői legyenek a Nemzeti Konzultációnak.

Dr. Zombor Gábor a Nemzeti Konzultáció kapcsán kihangsúlyozta a lakosság véleményalkotásának fontosságát, mely nagyban hozzájárulhat ahhoz, amikor a kormánynak sorsdöntő kérdésekről kell döntenie.

Dr. Salacz László a Nemzeti Konzultációban való részvétel bíztatása mellett a fórumon kiemelte: A kérdésekben a kormánynak határozott állásfoglalása van, azonban lehetőséget kíván adni az embereknek, hogy kinyilvánítsák véleményüket.

Végül Dr. Szabó László parlamenti államtitkár, külügyminiszter-helyettes tartott beszédet, melyben külpolitikai kérdéseket járt körül, illetve kifejtette a migrációs válság megjelenésének hatására bekövetkezett változásokat és azok hozadékát Magyarország és más Európai Uniós országok viszonylatában.

Galéria

KecskemétkormányfórumfideszNemzeti Konzultáció