2024.03.28, Csütörtök
A végéhez közelít a kecskeméti Malom Központ tulajdonosainak a jogi vitája

A végéhez közelít a kecskeméti Malom Központ tulajdonosainak a jogi vitája

2017.05.25. 19:43

A kecskeméti Malom Bevásárlóközpont tulajdonosai között évek óta tartó folyamatnak egy meghatározó állomása lehet a plázát üzemeltető ES Invest Kft közleménye:

Hirdetés

Értesítjük az olvasókat és Malom Központ bérlőit és vásárlóit hogy dr. Fekete István Csabát - tevékenységét 2015. szeptember 21-től szüneteltető kecskeméti ügyvédet - a bevásárlóközpontot tulajdonló ES Invest Kft. taggyűlése 2016. május 3-án azonnali hatállyal visszahívta ügyvezetői tisztségéből. A taggyűlés döntését jogerősen jóváhagyta a Fővárosi Ítélőtábla. Az I. fokú és a II. fokú bírósági ítéleteket a társaság honlapján közzétettük, ott bárki megtekintheti. Dr. Fekete István Csaba volt ügyvezető törlése folyamatban van a cégnyilvántartásban.

A közleményt azért jelentettük meg, mert tudomásunkra jutott, hogy dr. Fekete István Csaba önmagát még mindíg az ES Invest Kft. ügyvezetőjének adja ki.

Az ES Invest Kft. nem vállal felelősséget a rosszhiszemű álképviselő dr. Fekete István Csaba által a társaság nevében esetlegesen tett jognyilatkozatokból származó károkért.

A Fővárosi Ítélőtábla döntése alapján a Malom Bevásárlóközpontot tulajdonló ES Invest Kft. ügyvezetői a bírósági döntése következtében Somogyi Endre, Reinspach Roland és Leitert Tamás, önálló cégképviseleti joggal. 

ES Invest Kft.