2024.04.19, Péntek
A 100 000. ügyfelet köszöntötték a kecskeméti Rákóczi úti Kormányablakban

A 100 000. ügyfelet köszöntötték a kecskeméti Rákóczi úti Kormányablakban

Bács- Kiskun Megyei Kormányhivatal

2017.03.13. 17:55

A szerencsés ügyfél, Szilvási Zoltán délután érkezett a A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kecskemét, Rákóczi úti kormányablakába, ahol az ott dolgozók már az örömhírrel fogadták.

Hirdetés

A 100 000. ügyfelet a Bács- Kiskun Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, Kovács Ernő, és a Kecskeméti Járási Hivatal vezetője, Labancz Attila közösen gratuláltak. Egyben megköszönve az ügyfél, és közvetve az állampolgárok kormányablakokba vetett bizalmát, majd ezen alkalom emlékéül oklevelet adtak át, valamint egy üveg borral ajándékozták meg.

 

A Rákóczi úti kormányablak 2015. október 22-én nyitotta meg kapuit az ügyfelek előtt. Havonta átlagosan nyolcezren keresik fel. A folyamatos ügykörbővítésnek köszönhetően jelenleg 1540 ügykörben kereshetik fel az állampolgárok. Az ügyfélforgalmi statisztikák szerint a legtöbben a következő ügyekben keresték fel a hivatalt: személyi- és lakcímnyilvántartással kapcsolatos, közlekedési igazgatási (azon belül gépjármű ügyintézés), valamint szociális ügyekben történő ügyintézés.

Bács-Kiskun Megyei KormányhivatalKecskemétKecskemétügyfél