2024.04.19, Péntek

2017. február 26-án, vasárnap ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Vendéglátós Bál Kecskeméten a Hotel Három Gúnárban.

Hirdetés

Idén harmadszor közösen rendezi meg az évek óta komoly presztízzsel bíró Vendéglátós Bált a Hotel Három Gúnár és a Jégszilánk Kft. Mivel a vendéglátósok általában az összes ünnepnapon dolgoznak (szilveszter, karácsony, bálak stb.), ezért a szervezők szeretnének alkalmat teremteni ahhoz, hogy a vendéglátós kollégák is jól érezzék magukat és lehetőségük legyen a szakmai kapcsolatépítésre, kapcsolattartásra. Erre kiváló alkalomként szolgál a Vendéglátós  Bál.

A rendezvény helyszíne a Három Gúnár Rendezvényház Bálterme. Az ínycsiklandozó ételekről a Három Gúnár mesterszakácsai gondoskodnak, a fergeteges hangulatot pedig a Program zenekar biztosítja.

A tombola értékesítés teljes bevételét idén is a Széchenyi István Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskolának adományozzák a szervezők.

A vendéglátós bál fő szponzorai: Hotel Három Gúnár Kft., Jégszilánk Kft.,  Heineken Hungária Zrt., Royalsekt Zrt., Hansa Kontakt Kft., Pepsi Cola, Metro Kereskedelmi Kft., Univer, Matusz-Vad Zrt., Kedvenc Szakbolt, Gusto Pálinka, Pernod Ricard Hungary, Red Bull, Zwack, Duna Pro Kft., Bács Metál Kft.

Kecskemétadománybálvendéglátásvendéglátós bál2017Hotel Három Gúnár és RendezvényházJégszilánk Kft.