2024.03.28, Csütörtök

Újra jön a Kecskeméti Sportnap!

Kecskeméti Sportegyesületek Szövetsége

2017.01.18. 14:12

Ismét a szórakozás és az ünneplés napja lesz 2017. január 21-e, hiszen ezen a napon kerül megrendezésre a Kecskeméti Sportnap, mely továbbra is fontos értékeket ad hozzá a város sportéletéhez.

Hirdetés

A Kecskeméti Sportnap létrejöttében kulcsszerepet játszott az, hogy a Kecskeméti Sportegyesületek Szövetsége mellett KMJV Közgyűlése Városstratégiai és Pénzügyi Bizottsága Sportmunkacsoportja is fontosnak tartotta a Sportnap üzenetét a város sporttársadalma felé. Az összefogás, egymás megünneplése, a „sportszerű” kikapcsolódás és ráadásul mindez rendkívül színvonalas formában, fontos szerepet kell, hogy betöltsön a város sportéletében.

A hagyományos Képviselők-Újságírók-Sportvezetők-Színészek labdarúgó kupa mindig kiváló hangulatban zajlik le. Nem csak a sportról, hanem egymás ugratásáról, vélt sérelmek játékos megjelenéséről, törlesztéséről is szól. A 10 órakor kezdődő mérkőzés sorozat a Lánchíd Utcai Iskolában sportcsarnokában lesz. Aki hangulatos, esetenként vérre menő foci meccseket akar látni, az feltétlenül jöjjön el.    

A városházi fogadás 14 órakor kezdődik a díszteremben, amelyre mintegy 140 fővel azon sportolók, sportvezetők kapnak meghívást, akik 2016-ban munkájukkal, kiemelkedő teljesítményükkel öregbítették Kecskemét jó hírnevét. Ez a fogadás elsősorban erkölcsi elismerést jelent a város vezetése részéről a Kecskeméten működő sportegyesületek tagjai felé. A tárgyi elismeréseket Szemereyné Pataki Klaudia polgármester asszony adja át.

Folytatódik a hagyomány, és kecskeméti nyitó bálként ismét lesz Sportbál. A bálon a 21 nyerőszám, hiszen 21. alkalommal, 21-én és 21 órakor lesz a 2016. Év sportolója díjátadó. A Három Gúnár Rendezvényházban 19,00 órakor kezdődő eseményen a régi sportbálak színvonalát, barátias és egyúttal ünnepélyes hangulatát kívánják a szervezők visszahozni. Kiváló alkalom nyílik a Sportbálon arra, hogy a sporttársadalom tagjai találkozhassanak egymással, ünnepelhessék egymást, az egyesületi vezetők meghívhassák saját versenyzőiket, edzőiket, illetve támogatóikat egy kis kikapcsolódásra, hogy lobbizhassanak város vezetésénél, hogy ismét a média figyelmébe kerülhessenek. 12 kategóriában lesznek átadva a legeslegjobbaknak a szövetség által alapított Év Sportolója díjak.  

Belépőjegyet lehet vásárolni a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér irodájában. (Kecskemét, Széchenyi sétány 11., 76/488-527; [email protected])

Kecskemétprogram2017Kecskeméti Sportnapsportélet