2024.04.20, Szombat
De miért? - Kígyózó sor fogadja Kecskeméten a parkolóbérletek vásárlóit
bacsmegye.hu

De miért? - Kígyózó sor fogadja Kecskeméten a parkolóbérletek vásárlóit

2017.01.03. 15:13

Kecskeméten 2017-ben is bizony legalább egy órát kell annak várnia, aki parkolóbérletet akar venni.

Hirdetés

A kecskeméti Városrendészet bizonyosan hiába pályázna az év ügyfélszolgálata díjra, hiszen az új évben a parkolóbérletre váróknak, jó esetben 50-60 perces várakozásra kell számítaniuk. Bár nap közben melegszik kicsit az idő, de reggelente akár 4-6 fokos mínuszban állva.

Persze érthető lenne mindez ha nem állna rendelkezésre az a technológia, ami elősegítené, hogy bárki otthonról, az irodából kényelmesen megvehesse azt parkolóbérletét, ami által Kecskemét város évente milliárdos nagyságú bevételhez jut. Persze vélhetően létezik ez a technológia, hiszen Kecskeméten is a parkolódíjra köteles helyeken az autótulajdonosok mobiltelefonon is kifizethetik a parkolódíjat. Sőt az autópályákra és elkerülőkre szóló éves matricát hirdető internetes oldalak a napoban még átfogó reklámkampányba is kezdtek.

Így nagy bizonyossággal állítható, hogy a technológia létezik, esetleg az autópálya matricákra írt szoftver némi módosításával biztosan kivitelezhető lenne a városi parkolóbérletek on-line vásárlásának a kialakítása. Csak ugyebár kellene egy kicsit dolgozni a dolgon... !