2024.03.28, Csütörtök

Tűzifával támogattak 10 rászoruló családot

hiros-sport.hu

2016.12.15. 13:24

Tűzifát kaptak karácsony előtt a Városi Szociális Közalapítvány által kiválasztott rászoruló családok a Hírös Sport Nonprofit Kft. felajánlásából. A fák kivágását Bogasov István önkormányzati képviselő finanszírozta, szállításukról pedig a Városgazdasági Kft gondoskodott.

Hirdetés

Szenes Márton, a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója közölte, hogy a Szabadidőközpont kivágásra kijelölt fáit ajánlották fel jótékonysági célra.

Horváth Attiláné, a Városi Szociális Közalapítvány elnöke elmondta, szervezetük kapta azt a feladatot, hogy a városban élő rászorulókat támogassa tűzifával. Ebben az évben 12 millió forint értékben osztottak fát a nehéz anyagi helyzetben lévő családoknak, amelyet az Alapítvány finanszírozott, és juttatott el hozzájuk. Ezen felül 20 köbméter fát a Városgazdálkodási Kft. kapott, amelyet már szintén szétosztott.

Horváth Attiláné hangsúlyozta: segítséget jelentett, hogy a Hírös Sport Nonprofit Kft. térítésmentesen biztosította a fát, amely Bogasov István és Városgazdasági Kft. segítségével jutott el a családokhoz. Sajnos mindig több az igénylő, mint amennyi fát lehetőségünk van biztosítani, így minden felajánlás fontos – fűzte hozzá.

Tájékoztatása szerint, általában 10 mázsa fát adnak az érintetteknek, amit házhoz szállítanak. Az Alapítvány azok közül választotta ki a támogatott családokat, akik a pályázati adatlapot beadták, és még nem kaptak fát.

KecskemétfelajánlásjótékonyságHírös Sport Nonprofit Kft.tűzifa