Pénteken este egészen varázslatos hangulatú grill és borestre került sor a kecskeméti Három Gúnár Hotel étterem teraszán, ahol Nagy Vince az Etyeki Kúria borásza mutatta be a pincészet különleges borait.
Pénteken este egészen varázslatos hangulatú grill és borestre került sor a kecskeméti Három Gúnár Hotel étterem teraszán, ahol Nagy Vince az Etyeki Kúria borásza mutatta be a pincészet különleges borait.
Számtalan borászat és borász volt már vendége Kecskemét legsikeresebb borest sorozatának, ahol évek óta az ország legkiválóbb szőlő és bortermelői mutatják be a portékájukat, egy egész estet betöltő borvacsora keretében. Így már szokásossá vált, hogy a nyár beköszöntével a nagyteremből a rendezvény kiköltözik a szabadég alá.
Pénteken éjszaka Kecskemét környékén ugyan felhőszakadások zajlottak, viszont vélhetően Bacchus odapillantott a valóban szenzációs grillvacsorához szemtelenül finom borokat kortyolgatókra, hiszen a fullasztó forróságot legfeljebb pár fokkal voltak képesek a környéket villámokkal tarkító viharok visszafogni.
Bár az utóbbi időben számos étterem próbálkozik egy hasonló minőségű rendezvény megszervezésével, de ezidáig bátran állítható, hogy a Három Gúnár Étterem minden esetben egyedi borestjeinek nem akadt versenytársa Kecskeméten.
Rövidesen vízi útjára indul Paks II. történetének első elkészült nagyberendezése, az 5. blokk zónaolvadék-csapdája. A 730 tonnás berendezés a Pakson épülő blokktípus egyik, úgynevezett passzív biztonsági berendezése, ami arra szolgál, hogy ha a szinte lehetetlen is bekövetkezne, meggátolja annak káros környezeti következményeit.
Az Építőipari Nívódíjjal jutalmazott projektben nem csupán a volumen miatt születtek páratlan megoldások a Market generálkivitelezésében és az Óbuda Group lebonyolításában.