2024.04.25, Csütörtök
Nem mondott igazat a baloldal kalocsai jelöltje (sem)

Nem mondott igazat a baloldal kalocsai jelöltje (sem)

Bácsmegye

2018.02.27. 07:39

Angeli Gabriella hazudott. A múlt héten az MSZP kalocsai elnökét is lemondatta Gőgös Zoltán, miután a térségi baloldali jelöltet az MSZP városi elnökének a szavazata is hozzásegítette, hogy kirúgják az önkormányzati állásaiból.

Hirdetés

Bólints, illetve Bálint József, Kalocsa baloldali polgármestere a városi weoldalon tette közzé annak a tájékoztatónak a lényegét, amelyet 2018. február 26-án azért szerveztek, hogy feltárják Angeli Gabriella kapcsán a valóságot.

A valóság az - amit szerkesztőségünk 3 éve állít - miszerint, Angeli Gabriella híjján van a rábízott feladatok ellátási képességének, ezt végre felismerve a városi testület, így11-1 arányban visszahívta mindenhonnan. A Bácsmegye mentségére legyen mondva, hogy számtalanszor jeleztük, hogy Angeli Gabriella az elmúlt években nagyon sokszor bebizonyította, hogy híjján van azon képességeknek, amelyek szükségesek lennének azoknak a jelentős feladatoknak az ellátásához, amit a város vezetése igényel.

Azt, hogy ennek ellenére a baloldal megyei és országos vezetése teljes mellszélességgel tüntetésbe fogott Kalocsán a baloldali városvezetéssel szemben pár héttel az országos választás előtt, talán mindennél jobban mutatja a nagyon Gőgös Zoltán realitásérzékét! Isten óvja Magyarországot!!!

Kalocsa.hu:

A polgármester dr. Angeli Gabriella felmentésével kapcsolatban sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a hír, mi szerint a képviselő asszonyt azért mentette fel a testület, mert az OLAf ügyet kiszivárogtatta, nem igaz. Angeli képviselő asszony felmentésére a bal oldali képviselők és a polgármester vele szemben bekövetkezett bizalomvesztése okán került sor. A képviselő-testület úgy értékelte, hogy dr. Angeli Gabriella képviselői munkájában nem a város érdekeit részesítette előnyben, ezért 11 igen szavazattal visszahívta őt pozícióiból.

Folytatás: Kalocsa.hu

 

 

Ajánló