2024.04.18, Csütörtök

Vigyázz, kész, sportnap! - Mozdulj Kalocsa!

www.kalohirek.hu

2017.11.11. 06:00

A GYIÖK ismét odateszi magát, bevált programokat és egy kis újítást is ígérnek a palettára.

Hirdetés

November 17-én, a tavalyi események mintájára rendezi meg „Vigyázz, kész, sport!” című programját a Kalocsai Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat, amely anno az adott évvel megegyező percben folytatott sportmaratonként vonult be a helyi rendezvénypalettára. Tavaly változott meg a program profilja, amelyet teljes tudatossággal formáltak a sokéves tapasztalatokat összegezve és felhasználva a szervezők.

 

 

A sportágak tekintetében leredukált kínálat azzal járt ugyan, hogy egyes sportágak iránt rajongók szűkebb köre kapta fel talán a fejét, viszont a megtartott versenyek sokkal nagyobb nevezői és érdeklődői réteget mozdítottak meg.

 

A tavalyi start
Forrás: Bényi Eszter / KALOhírek archív


A mozgás ünnepe ovitornával indul, majd 11 órától 15 óráig párhuzamosan folynak a programok, de külön helyszíneken: a gyermekfoci a kiscsarnokban, míg a röplabda meccsek a nap hátralévő részének is az első számú helyszíneként szolgáló nagycsarnokban.

Bár jó ideig titkolták, mire a rendezvénynek hivatalos Facebook-oldala is lett, már felfedték a szervezők, hogy meglepetésprogramként 20:30-21:00 óráig, vagyis az éjszakai foci előtt, közös aerobicot terveznek, amelyet az említett labdarúgás követ majd másnap reggel hat óráig.

Jönnek a nevezések szép számmal, de még jócskán vannak helyek a különböző versenyekre

– nyilatkozta nemrég a programfelelős GYIÖK diákpolgármestere, Kovács Bertilla.

A digitális nevezést preferáljuk, ami úgy működik, hogy a GYIÖK Kalocsa Facebook oldalán, a borítókép alatt található „regisztráció” gombra kattintva megjelenő űrlapot értelemszerűen ki kell tölteni, majd beküldeni nekünk

– így Kovács Bertilla, hozzátéve, hogy gondoltak azokra is, akik jobban bíznak a papírban és a tollban, mint az elektronikus felületekben.

Természetesen az iskolákba is eljuttattunk kinyomtatott nevezési lapokat, amelyeket szintén vissza lehet küldeni hozzánk. Ezeknek úgy elektronikusan, mint a klasszikus módon a végső határideje november 10., ami egy héttel előzi meg a rendezvény időpontját

– zárta mondandóját a diákpolgármester.

KalocsaVigyázz, kész, sportnap! Kalocsasportág

Ajánló