2024.04.24, Szerda

Ismét Online Ingatlan Aukciót hirdet a CIB Csoport

2014.09.29. 14:13

A korábbiak sikere után októberben ismét Online Ingatlan Aukciót tart a CIB Csoport. Az aukció keretében október 27. és 28. között ezúttal budapesti, pest megyei és balatonlellei lakó- és kereskedelmi ingatlanokra licitálhatnak az érdeklődők. Az ingatlanok már megtekinthetők az aukció honlapján.

Hirdetés

A CIB Csoport 2013-ban – a hazai piacon elsőként – átfogó programot indított a tulajdonában lévő ingatlanállomány online árverés keretében történő újraértékesítésére. A program sikere a bankcsoport fenntartható jövedelmezőségre összpontosító stratégiai célkitűzésének támogatásához is jelentős mértékben hozzájárul.  A korábbi aukciók kiváló eredménye és az ingatlanpiaci kilátások javulása miatt a Csoport októberben újabb ingatlan aukciót tart, amely során több mint 60 lakó-, illetve kereskedelmi ingatlant kínál Budapesten, Pest megyében és Balatonlellén.

 

A javuló ingatlanpiaci kilátások és a kínált ingatlanok kedvező – sok esetben a pótlási költségnél jelentős mértékben alacsonyabb - ára miatt az aukció vonzó befektetési lehetőséget jelent mind a lakhatási, mind a befektetési céllal vásárlók számára.

 

Az ingatlanok már megtekinthetők a www.cibingatlanaukcio.hu weboldalon, október 27-28. között pedig sor kerül az aukcióra is. Az ingatlanok megvásárlásához – meghatározott feltételek mellett – a CIB Bank finanszírozási lehetőséget is kínál az érdeklődőknek.

 

Az októberi az ötödik a CIB Csoport aukcióinak sorában. Komoly szakmai visszajelzés, hogy a kezdeményezést az Iroda.hu díjátadó eseményén is elismerték az Innováció kategóriában.

 

További részletekért látogasson el a www.cibingatlanaukcio.hu honlapra, hívja az információs vonalat a +36 1 423 1300 telefonszámon, vagy küldjön levelet az [email protected] címre.

 

Az árverésre kerülő ingatlanok adatai, árverési információk és regisztráció a www.cibingatlanaukcio.hu honlapon érhető el. Az árverés részletes szabályait az ÁSzF tartalmazza, mely a fenti honlapon olvasható. Fenntartjuk a jogot, hogy az árverési kiírást legkésőbb az árverés kezdetéig visszavonjuk.

 

További információ:

CIB Bank Kommunikáció

[email protected]

(+36 1) 423 2862