2024.04.25, Csütörtök
Nyerő szériában van idén a Font Pincészet
Font Pincészet - Facebook

Nyerő szériában van idén a Font Pincészet

Font Pincészet Facebook

2019.04.25. 23:55

Az idei versenyeken nem csak hazai hanem külföldi "ellenfeleit" is maga mögé utasította kiváló boraival hazánk egyik legnevesebb pincészete! Ezért érdemes dolgozni!

Hirdetés

Az idei borversenyek eredményei:

Citadelles du vin:
Irsai Olivér 2018
Az 1992-óta megrendezésre kerülő versenyen átlag 70 %-ban külföldi borok indulnak .A legtöbb zsüritag külföldről érkezett elismert borász szakember. Az ünnepélyes díjátadásnak minden évben a Bordeaux-i Vinexpo ad helyet. A Borverseny lebonyolítása az OIV szabályainak megfelelően történik.

Vinalies Internationales:
Kékfrankos Rosé 2018
A világ talán legnagyobb elismertségű és presztizsű versenye, amelyet a borversenyeket értékelő listákon szinte mindenhol az első helyre helyeznek. Az elismertség a szakmai színvonalnak és a nevezett boroknak egyaránt köszönhető. Alapító tagja a Nagy Nemzetközi Borversenyek Szövetségének, védnököli az OIV és az UIOE. A zsűritagok ismert szakemberek a világ minden tájáról. A nevezések száma évek óta 3000 minta körül alakul.

Syngenta borverseny:

Idén 12. Alkalommal rendezték meg a Syngenta országos borversenyét, ahol idén rekord számú beérkezett minta közül a Font pincészet Cserszegije arany minősítést kapott!

GazdaságborFont PincészetSyngenta borversenyVinalies InternationalesCitadelles du vin