2024.04.24, Szerda
Újabb három integráció olvadt a Fókusz Takarékba
www.fokusztakarek.hu

Újabb három integráció olvadt a Fókusz Takarékba

2016.11.28. 06:51

Az ország talán legnagyobb méretű integrációja jött létre azzal, hogy a Tompa és vidéke, a Nemesnádudvar és vidéke, illetve a Lakitelek és vidéke takarékszövetkezetek integrálódtak a Fókusz Takarékba.

Hirdetés

A jászszentlászlói takarékból alig két évtized alatt kinőtt takarékszövetkezeti kistigris immár a sokadik integrációt olvasztja magába. A Sebestyén István által vezetett pénzügyi szolgáltató persze ez esetben sem rendezett világraszóló lakodalmat, hanem csak az on-line felületen közzétett egy szerény nyilatkozatot: 

"Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy 2016. november 30-án a Tompa és Vidéke Takarékszövetkezet (6422 Tompa, Szabadság tér 16.), a Nemesnádudvar és Vidéke Takarékszövetkezet (6345 Nemesnádudvar, Petőfi Sándor út 41/b), valamint a Lakiteleki Takarékszövetkezet (6065 Lakitelek, Liget u.2.), egyesül a Fókusz Takarékkal (6133 Jászszentlászló, Alkotmány utca 2/a).

 

A négy pénzintézet ettől a naptól, együtt Fókusz Takarékszövetkezet név alatt folytatja tevékenységét.

 

Tájékoztatjuk, hogy fiókunk 2016. december 1-jén és 2016. december 2-án a könyvelésre és a pénztári szolgálatra vonatkozó bankszünnapot (könyvelési és pénztári szünnap) tart.

A bankszünnapon mind a négy Takarékszövetkezet valamennyi kirendeltsége zárva tart.

 

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

 

Tisztelettel:

Fókusz Takarékszövetkezet igazgatósága"