2021.04.14, Szerda
Népszerű a mezőgazdászok harmadik-lába pályázat

Népszerű a mezőgazdászok harmadik-lába pályázat

agrotrend.hu

2016.11.23. 08:27

Nagy érdeklődésnek örvendett az elmúlt időszakban kettő pályázati felhívás is, így az arra szánt források kimerülése miatt, az Irányító Hatóság a pályázási időszak lezárása mellett döntött.

Hirdetés

Népszerűnek bizonyult a „Nem mezőgazdasági tevékenységek elindításának támogatása - Mezőgazdasági tevékenységek diverzifikációja, mikrovállalkozás indítása” pályázati felhívás, és a „Mezőgazdasági termékek értéknövelése és erőforrás- hatékonyságának elősegítése a feldolgozásban” pályázati felhívás is.

Az előbbi felhívás elnyerésekor a jelentkező a pályázatban vállalt projekt megvalósítására 40.000 Euró támogatást kap, amelynek célja, a nem mezőgazdasági tevékenységek ösztönzése, azaz a több lábon állás elősegítése gazdálkodók körében. A pályázatok november 24-e éjfélig adhatók le.

A feldolgozást elősegítő pályázat elsősorban az élelmiszeripari vállalatoknak került kiírásra. A nagy érdeklődésre való tekintettel pályázni már csak november 30-ig van lehetőség, hiszen ennél is kimerültek a források.

A pályázatok beadásának határideje néhány nap múlva lejár, így érdemes az utolsó pontosításokat megtenni még a beadás előtt. 

A felfüggesztésről és a pályázati felhívások részleteiről a www.palyazat.gov.hu honlapon olvasható bővebb tájékoztatás.

agrotrend.hu

Hirdetés

Hirdetés