2024.03.28, Csütörtök

Végre - Megtaláltuk a G-pontot!

2014.01.24. 04:52

Aki már találkozott vele, valószínűleg soha nem felejti el az élményt. Van, aki egyedül fedezi fel, mások petting vagy szex közben tapasztalják meg a hatását, és az is teljesen normális, ha valaki kevésbé érzékeny az ingerlésére. Olvasók mesélnek az első G-pontos élményeikről - írja az nlcafe.hu

Hirdetés

„Az első találkozásom a G-pontommal váratlan, de kirobbanó élmény volt - emlékszik vissza Noémi (23.) - A barátom a hüvelyembe nyúlt, és közben felfelé tolta a csípőmet. A pozícióváltás hatására kissé szétnyíltak a lábaim, a barátom ujjbegye pedig éppen elérte a G-pontomat. Őrület volt." 

Bár a kutatók még mindig nem értenek egyet abban, hogy létezik-e vagy sem, a nők egy része biztosan és pontosan meg tudja határozni, hol van és mikor kap ingereket ez a gyönyörért felelős „gomb”, ami valójában nem egy pont, hanem egy 1-1,5 cm átmérőjű terület a vagina mellső falán, kb. 5-8 centiméterre a bejárattól. Felülete kicsit érdesebb, szilárdabb, izgatása a klitorális és a hüvelyi orgazmusnál is erősebb kéjérzetet okozhat. Szexuális izgalom hatására megduzzad, ilyenkor könnyebben kitapintható. Igen, kitapintható:

"Őszintén megmondom, most elbizonytalanodtam, mert meg voltam győződve, hogy vaginális orgazmusa akkor van az embernek, ha a G-pontját jól eltalálják, erre azt írja az internet, hogy az nem ugyanaz. Úristen! Szóval - azt hiszem - G-pont orgazmusom akkor szokott lenni, ha orális kielégítés közben a másik fél belém csúsztatja az ujjait, és rátapint a lényegre - magyarul, ha nyalás közben jól megujjaznak....hát ennél szebben nem tudom leírni..." - vall színt Gabi (34). 

Aki keres, talál!

Az orgazmuspontot önkielégítés közben is be lehet azonosítani. Úgy a legkönnyebb, ha háton fekszünk és felhúzzuk a lábainkat, majd felfedezőútra indulunk a hüvelyben. A diónyi területet a hasi oldalon lehet megtalálni, de általában nem fedi fel könnyen magát. Ha a stimulálásra vizelési inger jelentkezik, jó helyen járunk: a G-pont közel van a húgyhólyaghoz. (Az inger később elmúlik.) Az erőteljes masszírozás intenzív orgazmust okoz – vagy nem, a G-pont érzékenysége mindenkinél más.

Folytatás: www.nlcafe.hu