2024.04.19, Péntek

Öt furcsa dolog, ami felizgatja a férfiakat

2014.03.05. 05:32

A Men's Health magazin összegyűjtött öt olyan dolgot, amely meglepő módon képes felizgatni a férfiakat. Íme a lista:

Hirdetés

1. Twitter

A lap egy 2011-es kutatásra hivatkozva azt állítja mindössze 140 karakter is elegendő, hogy hangulatba hozzon egy férfit. A felmérés szerint, aki naponta legalább egyszer használta a Twittert, kétszer gyakrabban maszturbált. Kat Van Kirk szexuálpszichológus ezt azzal magyarázta, hogy a gyakran twittelő emberek a számítógép előtt ülve könnyebben tudnak vizuális ingereket szerezni.

2. Sütőtökpite Egy chicagói kutatás azt mutatta ki, hogy a férfiak számára - fizikailag is érzékelhetően - legizgatóbb illat a sütőtök és a levendula keveréke. De a toplistában van a vanília és az eper is.

3. A gazdaság A Kansas Egyetem felmérése szerint a gazdasági recesszió, majd stagnálás óta a férfiak gyakrabban váltogatják szexuális partnereiket.

4. Félelem A University of British Columbia érdekes kísérletet végzett. Egy szexi asszisztensnő először egy rövid, alacsony, majd egy magas, hosszú, félelmetes hídon sétált. Az átkelő férfiak mindkét esetben leszólították, ám a félelmetes hídon több szexuális utalás hangzott el.

5. Vörös A Journal of Personality and Social Psychology 2008-as kutatása óta bizonyított, hogy a vörös rúzs mekkora hatással van a férfiakra. Az idézett kísérletben ugyanazt a nőt mutatták különböző színű rúzsokban férfiaknak, akik egybehangzóan a vöröset találták a legszexibbnek.

Forrás: hazipatika.com